Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Gasskjøleskap

Du har sett alle 8 produkter

Vanlige spørsmål om

Hva slags kjøleskap kan jeg bruke på en hytte uten strøm?
Finnes det gasskjøleskap med fryser?

Hvis man behov for et kjøleskap på steder uten elektrisitet, hvordan kan man løse det? Løsningen gir vi deg med et utvalg av kjøleskap du kobler til en gassflaske. Billig gasskjøleskap egner seg utmerket både for deg som trenger et mindre skap, og til deg som har en større familie. Utvalget her hos oss gir deg også muligheten til å velge farge, sort eller hvitt. Nøytrale farger som gjør kjøleskapene plasseringsvennlige i ethvert design. Bruk et skap som dette enten i campingvognen, på hytta eller i ferieboligen. Enkelt, men brukervennlighet på sitt beste. Vi gir deg muligheten til riktig oppbevaring av matvarene til en rimelig pris.

Brukervennlig og sørger for god matkvalitet

Det er ikke noe som kan ødelegge en hytte - eller ferietur - på samme måte som sykdom på grunn av dårlig oppbevart mat. En mengde matvarer blir raskt ødelagt om de lagres i feil temperatur. Gasskjøleskapene sørger for riktig oppbevaring for alle kjølevarer. I tillegg kan vi tilby noen skap med egen frysedel for langtidsoppbevaring. Noe som er nødvendig for blant annet en del kjøtt og fisk. Kjøleskapene startes enkelt ved at en slår på bryteren, som man finner i topp eller bunn av skapets utside. Flere av kjøleskapene har også dører som kan hengsles om ved behov. Designet er enkelt men stilfullt, og vil passe inn selv sammen med tradisjonelle hyttemøbler.

Oppbevar mat kjølig uten elektrisitet

Utvalget vårt av gasskjøleskap gir deg muligheten til riktig oppbevaring av kjølevarer, og det uten at du strenger strøm. Kjøper du gasskjøleskap på nett får du et fullgodt alternativ for hytta eller campingvogna. Enkelt å koble opp, termostatstyrt og utmerket design til en rimelig pris. Det har aldri vært enklere å ta med kjølevarer eller frysevarer på tur eller ferieopphold.