Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Gjenvinningsbeholder

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

De fleste ønsker å kildesortere, men synes det kan være vanskelig med alle de ulike søppelbøttene. Men en gjenvinningsbeholder kan man samle plast, papir og glass i en og samme beholder – noe som gjør det enklere å kildesortere.

Viktig med kildesortering

Alle er enige om at det er viktig å kildesortere, da dette er en bra for miljøet. En gjenvinningsbeholder gjør det enkelt å samle sammen flaskene du skal levere tilbake til gjenvinning. En gang i blant burde man vaske denne beholderen, da det kan renne ut væske fra glass- og plastflasker som danner belegg.

En gjenvinningsbeholder gjør kildesortering til en sann glede, og du kan kjøpe den til en god pris hos byggghjemme.no. Her får du også et stort tilbud av varer til kjøkkenet, samt god kundeservice – og varene levert hjem på døra. Ta kontroll av kildesortering din i dag, og invester i de produktene du trenger.