21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Kjøkkenredskap og kjøkkentilbehør

  Pris
  285 kr
  285 kr
  285 kr
  285 kr
  Varemerker
  Type
  Farge

  Tørkerullholder

  Papirservietter er flotte for brunsj, te, forretter og buffeer, spesielt hvis måltidet foregår i hagen. Dersom en av gjestene kommer inn på kjøkkenet, er det lite som er mer praktisk enn at det første de finner er en tørkerull. Kanskje de trenger å vaske hendene etter at de hjalp til med grillingen? Det finnes i dag tørkeruller i forskjellige farger og mønstre, og de kan til og med brukes som servietter under uformelle sammenkomster. Sjekk ut vår rimelige tørkerullholder i nettbutikk. De kan enkelt festes på veggen, da de er selvklebende. Dette er spesielt praktisk dersom de skal festes direkte på flisene over kjøkkenbenken.

  Les mer
  Viser 2 av 2 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Riktig etikette og hygiene

  Det å dekke bordet er en kunst, og det finnes faktisk en egen etikette-håndbok for dette. Også i våre dager kan det lønne seg å respektere noen små triks før vi inviterer venner og familie til en middag eller en lunsj. For å gjøre slik at våre gjester føler seg velkomne, så er alt fra bordduken til servietter og bestikk like viktig. I tillegg er det viktig at gjestene får et hyggelig inntrykk av ditt kjøkken, for det er jo der maten vanligvis tilberedes. En tørkerullholder kan hjelpe til med å forbedre hygienen på ditt kjøkken, da du alltid vil ha tørkepapir for hånden - lett tilgjengelig. Det å tørke av hendene er noe man stadig har behov for på kjøkkenet.

  Kjøp det du trenger online

  Med en fin tørkerullholder fra bygghjemme.no kan du leve et behagelig liv på kjøkkenet. Du vil alltid ha andledning til å holde hendene rene og tørre. Fest den rett på kjøkkenflisene, akkurat der hvor du oppholder deg mest. Den kommer i rustfritt stål, og leveres vanligvis innen 5-10 dager. Kjøp alt du trenger til huset ditt her hos oss til faste lave priser.