Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Tørkerullholder | For et behagelig liv på kjøkkenet

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Papirservietter er flotte for brunsj, te, forretter og buffeer, spesielt hvis måltidet foregår i hagen. Dersom en av gjestene kommer inn på kjøkkenet, er det lite som er mer praktisk enn at det første de finner er en tørkerull. Kanskje de trenger å vaske hendene etter at de hjalp til med grillingen? Det finnes i dag tørkeruller i forskjellige farger og mønstre, og de kan til og med brukes som servietter under uformelle sammenkomster. Sjekk ut vår rimelige tørkerullholder i nettbutikk. De kan enkelt festes på veggen, da de er selvklebende. Dette er spesielt praktisk dersom de skal festes direkte på flisene over kjøkkenbenken.

Riktig etikette og hygiene

Det å dekke bordet er en kunst, og det finnes faktisk en egen etikette-håndbok for dette. Også i våre dager kan det lønne seg å respektere noen små triks før vi inviterer venner og familie til en middag eller en lunsj. For å gjøre slik at våre gjester føler seg velkomne, så er alt fra bordduken til servietter og bestikk like viktig. I tillegg er det viktig at gjestene får et hyggelig inntrykk av ditt kjøkken, for det er jo der maten vanligvis tilberedes. En tørkerullholder kan hjelpe til med å forbedre hygienen på ditt kjøkken, da du alltid vil ha tørkepapir for hånden - lett tilgjengelig. Det å tørke av hendene er noe man stadig har behov for på kjøkkenet.

Kjøp det du trenger online

Med en fin tørkerullholder fra bygghjemme.no kan du leve et behagelig liv på kjøkkenet. Du vil alltid ha andledning til å holde hendene rene og tørre. Fest den rett på kjøkkenflisene, akkurat der hvor du oppholder deg mest. Den kommer i rustfritt stål, og leveres vanligvis innen 5-10 dager. Kjøp alt du trenger til huset ditt her hos oss til faste lave priser.