Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Populære varemerker

Laser og måleverktøy

Når man skal bygge noe nytt eller pusse opp hjemme, så er det lite som er viktigere enn å kunne ta riktige og nøyaktige mål. Dersom målene er feil, kan hele prosjektet faktisk gå i vasken. Kjøp laser og måleverktøy hos oss på bygghjemme.no, slik at du unngår å gjøre feil. Noen måleverktøy har dessuten andre egenskaper, slik som vår kjekke fuktmåler for eksempel. Den viser deg fuktighetsnivået hos ulike materialer, slik at du kan unngå eventuelle problemer på et tidlig steg i byggeprosessen. Sammen med stenderfinner, avstandsmåler og krysslaser kan du være sikker på at du vil finne de korrekte målene før du setter i gang.

Hvordan planlegge et byggeprosjekt

Det er mange som blir fristet til å kaste seg inn i nye oppussingsprosjekter på null tid. Jo før du starter, jo raskere blir du ferdig, ikke sant? Dessverre fungerer det ikke på denne måten. Aller først bør du gjøre litt grunnleggende planlegging, og da spesielt når vi kommer til oppmåling. En profesjonell entreprenør eller designer driver sin virksomhet på denne måten, og vanlige huseiere bør altså følge de samme trinnene for å komme i gang med byggingen. Det er her alle de moderne måleverktøyene kommer inn. Bruk aller først en stenderfinner for å finne skjulte ledninger og annet som kan komme i veien. Deretter kan krysslaseren hjelpe deg med å holde

Sett i gang på en sikker måte!

Billige laser og måleverktøy er akkurat det du trenger for å komme i gang. Her hos bygghjemme.no har vi dessuten en hyggelig kundeservice som kan gi deg råd om hvilke produkter som passer best til akkurat ditt byggeprosjekt. Med det største tilbudet og alltid lave priser er vi sikre på at du vil finne akkurat det du leter etter. Hva venter du på?