Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Avstandsmåler | Investering for nøyaktige mål

Filter

799 kr

2 645 kr

799
799
2645
2645

makita

(2)

metabo

(2)

stanley

(2)

Sortere

6 Produkter

Avstandsmåler Stanley TLM65 20m

Avstandsmåler Stanley TLM65 20m

799 krVeil. 1 246,-

Se prisen!

Avstandsmåler Metabo LD 60

Avstandsmåler Metabo LD 60

1 304 krVeil. 1 449,-
Avstandsmåler Stanley TLM99 30m

Avstandsmåler Stanley TLM99 30m

977 krVeil. 1 753,-

Se prisen!

Avstandsmåler Metabo LD 30

Midlertidig utsolgt

Du har sett alle 6 produkter

Med en avstandsmåler går måling under oppussingen og byggeprosjektet som en lek. Finn enkelt avstanden fra A til B med en laser avstandsmålersom gir nøyaktige mål. Er du opptatt av lave laser avstandsmåler priser, bør du sjekke ut bygghjemme.no sitt rimelige sortiment. Vi har lasermålere til ethvert behov og prosjekt i eller utenfor hjemmet!

Hva kjennetegner en god lasermåler?

I en laser avstandsmåler test er nøyaktighet et viktig punkt, samt kvalitet så klart. Alle avstandsmålere som selges her hos bygghjemme.no er av høy kvalitet, og gir deg gode presisjonsmålinger til og med på steder som er vanskelige å komme til. Det er også viktig at avstandsmåleren er brukervennlig.

Hva er en lasermåler?

Test avstandsmåler neste gang du skal måle avstanden mellom to punkter, og la deg fascinere av nøyaktigheten. En avstandsmåler med laser er rett og slett et batteridrevet apparat som ved hjelp av en laserstråle kan foreta nøyaktige målinger mellom A og B, og gir deg deretter avstanden med tall oppgitt på skjermen.

Hvordan bruke en avstandsmåler med laser?

Det er enkelt å ta i bruk laserbaserte avstandsmålere. De du kjøper hos bygghjemme.no er lette og batteridrevne slik at de er enkle å ta med seg uten tilgang på strøm fra støpsel. Hver av avstandsmålerne kommer med detaljerte bruksanvisninger. Oppsettet er stort sett veldig brukervennlig med oversiktlige knapper og menyer.