Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Fiberduk FG Microlith Forgrunnet 1x50m

Fiberduk FG
Microlith Forgrunnet 1x50m

1 415 kr
Tilbake på lager 01.07.2021 

Sammenfatning

Forgrunnet fiberduk synonymt med Microlith. Ny og forbedret kvalitet. Det ser ut som en vanlig vegg men det er det ikke. Ingen byggeprosjekt er det andre likt. Kravene på veggoverflatene varierer fra sak til sak.
Varemerke

Beskrivelse

Forgrunnet fiberduk synonymt med Microlith. Ny og forbedret kvalitet. Det ser ut som en vanlig vegg men det er det ikke. Ingen byggeprosjekt er det andre likt. Kravene på veggoverflatene varierer fra sak til sak.
Microlith er en non-wowen glassfiberprodukt som er CE-godkjent og bygger på en ny formula, med et nytt bindemiddel for å oppfylle de kravene på miljø og helse man skal stille på denne typen produkt. Microlith er ganske sprø i sin struktur og er en god armering når den er ferdig påført. Ønsker du et produkt som tåler mer, er en fiberduk et godt alternativ. Imidlertid har Microlith overlegen forsterkningsevne.

Glasfiberen baseres på naturlige råmaterialer der grunnmaterialet består av et spesielt sammensatt glass, som smeltes i høy temperatur og deretter dras ut til fine fibre. Disse fibrene behandles og bearbeides på en måte slik at det resulterer i et fullstendig naturlig og organisk produkt. Glassfiberproduktene er sikre å bruke og forblir sikre etter applikasjon.

Fibrene har en diameter >5 µm og er derfor ufarlige å puste inn. Dessuten er mengden glassfiber i luften mindre enn en prosent av eksponeringsgrensen. Håndtering av glassfiberprodukter kan hos sensitive personer, forårsake hudirritasjon. Hudkontakt med glassfiber medfører ingen helsefare overhodet. Glassfiberproduktene har blitt testet og er godkjent i henhold til de europeiske CE-forskriftene EN15102:2007+A1:2011, Fransk VOC Class A+ og Økotex.

Slag og støt
Motstanden er forskjellig mellom forskjellige typer produkter. Testet i henhold til EN-259-2 og ENISO-6603.

Bevegelser i veggen (sprekker)
Ved oppsetting av en glassfiberstrie (mekanisk bundet glasstråder) oppnår man den sterkeste motstandskraften. Avhengig av den aktuelle veggkonstruksjonen er den mellom 125% og 250% sterkere enn den malte veggoverflaten alene.

Brann
Glassfiberproduktene har blitt testet i henhold til EN 13823 og EN ISO 11925-2(8) med resultatet brannklasse B-s1, d0.

Vann, fukt og mugg
Glassfiber har en homogen rund form uten celler og hverken absorberer eller lagrer fukt.

Deformering
Til tross for fleksibiliteten, forblir dette uorganiske produktet stabilt med variasjoner i temperatur og fuktighet. Produktet krymper eller sveller heller ikke.

Rask og enkel montering
Etter montering og tørking holder det normalt med 2 strøk med kvalitetsfarge.

Produkter med ekstra egenskaper for et enda raskere ferdigstillelse:
Forgrunnet: normalt holder det med et strøk med kvalitetsfarge.

Produkter med ekstra egenskaper for sluttkunden:
Våtromssystem: et kostnadseffektivt alternativ for våtrom (spesielle regler i henhold til et godkjent MVK-system).

Dokument

Egenskaper

VaremerkeFG
Art.Nr.FGMP0F
FargeHvit
Forbruk20 lengder/ruller (2,4 m i takhøyde)
Lengde50 m
Bredde100 cm
EAN-nr7391720570007