Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Postkasse | Flere varianter og farger

Postkasse Habo 9441

Postkasse Habo 9441

fra 434 kr

Prispresset

Postkasse Habo Midi

Postkasse Habo Midi

fra1 058 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Postkasse Habo 9442

Postkasse Habo 9442

fra 332 kr

Prispresset

Postkasse Habo 9440

Postkasse Habo 9440

fra1 606 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Postkasse Habo 555

Postkasse Habo 555

fra 315 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Du har sett alle 6 produkter

En postkasse er en kasse hvor posten blir levert til, og der blir den oppbevart trygt og sikkert til du henter den. For at brev og pakker skal komme frem, er det viktig med en postkasse og at den er riktig plassert. En postkasse må du selv kjøpe inn, sette opp og vedlikeholde. En postkasse skal plasseres slik at det ikke medfører trafikkfarlige situasjoner, og at den er lett tilgjengelig fra utsiden av eiendommen din. En postkasse kan fås i flere varianter, fasonger og farger. Noen kan også låses med egen lås. Du kan bestille postkasse hos oss i bygghjemme.no. Vi har postkasser som passer ditt behov.

Ulike varianter av postkasser

De som kjøper ny postkasse velger ofte en variant som passer inn i stilen til det området de bor i. Det er mange forskjellige typer postkasser å velge mellom, hvorav du finner noen med moderne design og andre som er mer tradisjonelt utformet. For de større husholdningene eller for husstander som mottar mye post og pakker, er det en god ide å kjøpe en stor postkasse med mye plass. Er du borte lenge om gangen kan det være lurt å kjøpe en ukentlig postboks med mye plass. Du får også låsbare postkasser som er sikrere dersom du har behov for det, eller dersom du må dele postkasse med mange. Selv om det ikke er nødvendig å alltid holde postkassen låst, kan det være lurt å investere i en lås. Hvis du reiser bort for en periode, er det greitt å vite at posten er trygt lagret i postboksen. Skal du montere postboksen? Hvilket utstyr du trenger for montering, finner du i produktbeskrivelsen. Hvis der er flere naboer som kjøper postkasser som passer sammen, kan du kanskje velge en postbokspinne som kan kobles sammen. Hvis du i stedet har en mur eller vegg som du vil montere en postkasse på, finnes det produkter som er ideelle for det også.

Kjøp en ny postkasse til posten din

Du finner et stort utvalg av postkasser for de fleste behov og stilarter hos bygghjemme.no. Ikke noe hjem er komplett uten en postkasse hvor posten blir oppbevart sikkert og trygt til du henter den. Det er mange forskjellige postkasser å velge mellom, uansett om du trenger en stor, liten eller kanskje en vanlig en som mange naboer har. Velg mellom forskjellige design, og legg deretter til det ekstrautstyret du trenger. Det å kjøpe postkasse på nett gjør du enkelt og greit!