Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Tilbehør hagemaskiner

Pris
1 695
1 695
2 149
2 149
Varemerker

Hus robotklipper | En investering

Har du skaffet deg en robotgressklipper? Dette er et kostbart og verdifullt apparat som er verdt å ta godt vare på. For å kunne få mest mulig glede av robotklipperen din i lang tid fremover, er det smart å investere i et robotklipper hus. Hos bygghjemme.no finner du et billig hus til robotklipper på nett. Finn et beskyttende hus til din gressklipper i dag!

Les mer
Viser 3 av 3 produkter
Side 1 / 1
Hus for Ladestasjon Gardena
17%
gardena.png
1 695 kr
2 033 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Side 1 / 1

Hva er et robotklipper hus?

Et hus robotklipper er ikke et hus i ordets tradisjonelle forstand. Det er her snakk om et enkelt tak av plastikk eller lignende som robotgressklipperen kan kjøre inn under når den er ferdig å klippe gresset i hagen din. Her kan den lade – godt beskyttet. Beskyttelsen er kanskje enkel, men fortsatt svært effektiv. Beskytt robotklipperen mot regn og sollys på en kostnadseffektiv og smart måte.

Hvorfor bør du kjøpe et hus til robotklipperen?

Det norske været kan endres raskt. Det ene øyeblikket er det sol, mens i neste øyeblikk pøser regnet ned. Dersom robotgressklipperen står ubeskyttet ute i all slags vær og vind, sier det seg selv at dette kan medføre skader på gressklipperen. Et hus for robotklipper er derfor en billig investering, og kan sørge for at du slipper å kjøpe ny gressklipper etter få sesonger.

Hva slags hus til robotgressklipper skal du velge?

Hos bygghjemme.no finner du ulike hus til robotgressklippere. Vi har forskjellige hus som passer til spesifikke modeller og merker. Se derfor gjennom vårt sortiment av billige robotgressklipper hus online, og finn en variant som passer til nettopp din robotklipper. Med et hus til robotklipperen kan den lade uforstyrret av regn og vind, og er dermed god som ny når neste klipperunde står for tur.