Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Plog og plenevals | Finn utstyret du trenger

Filter

1 049 kr

3 995 kr

1049
1049
3995
3995

agri-fab

(1)

al-ko

(1)

mtd

(3)

solo by al-ko

(1)

Sortere

6 Produkter

Du har sett alle 6 produkter

Hos oss på bygghjemme.no får du kjøpt ploger, plenvalser o.l. på nett til en billig penge. Kanskje trenger du en v plog til traktor eller en slepbar valse? Våre produkter kommer fra anerkjente leverandører som leverer toppkvalitets utstyr til bruk utendørs, som varer lenge og er skreddersydd til dyrking ute og gårdsbruk. Skal du for eksempel høste poteter, kultivere jord eller bli kvitt snø, har vi det du trenger.

Hvordan stille inn plogen?

Når du skal pløye jord må plogen være riktig innstilt, slik at du får best mulig resultat. Unngå slurv under montering av både stor og liten plog – dette vil kunne gi bedre avlinger, mindre slitasje og redusert behov for ugressprøyting. Sjekk at veltefjølene har samme avstand mellom seg, ikke la forplogen gå for dypt ned i jorden, og sørg for at alle bolter er strammet skikkelig. Jevnlig etterstramming anbefales.

Er det lov å ha plog på personbil i Norge?

Du kan fint montere en manuell plog på en personbil, noe som er et langt billigere alternativ enn å kjøpe egen pickup brøytebil med strøaggregat og brøyteskjær for klasse B, slik noen gjør. En plog på en mindre bil kan gjøre det lettere å få måkt snø bort fra trange innkjørsler og andre steder hvor større kjøretøy sliter med å komme til.

Trenger du utstyr til ploging?

Ploging av ulike slag er det alltid bruk for i et land som Norge, hvor snøen legger seg på veiene om vinteren og landbruk krever jevnlig stell. Heldigvis blir plogging Norge enkelt med det rette utstyret, som du kan kjøpe på nett gjennom oss. På bygghjemme.no er vi opptatt av god kvalitet og fornøyde kunder. Kontakt oss gjerne for spørsmål om våre produkter.