21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Hageverktøy

  Pris
  235 kr
  235 kr
  389 kr
  389 kr
  Varemerker

  Raker og river

  Nå nærmer tiden seg for å nok en gang prøve å få det fint i hagen. Da er det veldig viktig å ha riktig utstyr. Vi selger alt du trenger av raker og river på nett til en god pris, så du ikke trenger å bry deg om annet enn å bruke dem. Det er bare å finne det du vil ha, enten det er en helt vanlig rake til alt løvet som har ligget under snøen, eller en lukeskyffel for litt mer spesialisert luking Bestill hos oss, så er du snart i gang med vårrakinga! Lettere blir det ikke!

  Les mer
  Viser 5 av 5 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Alt du trenger til luking og raking

  Det kan lett virke overveldende å skulle finne ut av hva du trenger når du skal stelle i hagen, men det er mye lettere enn du tror! Skal du luke i bedet eller løse opp jord som har størknet, er lukeskyffelen din beste venn, spesielt hvis du foretrekker å stå oppreist. Trenger du derimot litt hardere skyts, bør du heller gå for rensehakke, som funker utmerket til å hakke vekk det mest gjenstridige ugresset. Er det rake du skal, burde du velge ut i fra hvor mye du skal rake, og om du skal rake på gresset, i bed eller på stein. Uansett forhold, så har vi den du trenger.

  Det beste får du hos oss!

  Kjøp river og lukeutstyr på nettet hos oss i dag! Våre redskaper blir laget av de beste materialene og er designet for å tåle ordentlig hagearbeid. Ta ikke til takke med redskaper som blir ødelagt bare du hakker i hard jord. Kjøper du hos oss garanterer vi en god kundeopplevelse, særlig med vår gode kundeservice og våre alltid lave priser!