Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Raker og river

Filter

259kr
595kr

by benson

(1)

wolf-garten

(9)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

Nå nærmer tiden seg for å nok en gang prøve å få det fint i hagen. Da er det veldig viktig å ha riktig utstyr. Vi selger alt du trenger av raker og river på nett til en god pris, så du ikke trenger å bry deg om annet enn å bruke dem. Det er bare å finne det du vil ha, enten det er en helt vanlig rake til alt løvet som har ligget under snøen, eller en lukeskyffel for litt mer spesialisert luking Bestill hos oss, så er du snart i gang med vårrakinga! Lettere blir det ikke!

Alt du trenger til luking og raking

Det kan lett virke overveldende å skulle finne ut av hva du trenger når du skal stelle i hagen, men det er mye lettere enn du tror! Skal du luke i bedet eller løse opp jord som har størknet, er lukeskyffelen din beste venn, spesielt hvis du foretrekker å stå oppreist. Trenger du derimot litt hardere skyts, bør du heller gå for rensehakke, som funker utmerket til å hakke vekk det mest gjenstridige ugresset. Er det rake du skal, burde du velge ut i fra hvor mye du skal rake, og om du skal rake på gresset, i bed eller på stein. Uansett forhold, så har vi den du trenger.

Det beste får du hos oss!

Kjøp river og lukeutstyr på nettet hos oss i dag! Våre redskaper blir laget av de beste materialene og er designet for å tåle ordentlig hagearbeid. Ta ikke til takke med redskaper som blir ødelagt bare du hakker i hard jord. Kjøper du hos oss garanterer vi en god kundeopplevelse, særlig med vår gode kundeservice og våre alltid lave priser!