Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Skjøteledning

Du har sett alle 5 produkter

Alle har vel opplevd å bli stående fast i arbeidet fordi vi ikke når bort til stikkontakten. Det er i slike tilfeller en skikkelig lang skjøteledning kan komme oss til unnsetning. Kanskje har du elektriske hageverktøy, som gressklipper eller hekksag, som begge er avhengige av lange ledninger for å fungere godt? Den aller beste skjøteledning til laveste pris finner du hos oss på bygghjemme.no. I tillegg til disse kan vi også tilby kraftige skjøtekabler og adaptere som passer til alle uttak med selvstendige lokk. La deg ikke lenger hindre i arbeidet når du skal pusse opp eller gjøre hagearbeid på grunn av mangel på strøm.

Hvordan bruke en skjøteledning

Forlengelseskabel er en av de vanligste husholdningsartiklene vi har, men det finnes mange forskjellige typer skjøteledninger som er alle bygget til forskjellige formål. Her er hva du bør vite om skjøteledninger, samt når de kan og ikke kan brukes. Ledningene kommer i mange forskjellige størrelser, noe som betegnes som "areal" og "lengde". Dersom du trenger hjelp med å finne riktige mål, står alltid vår kjekke kundeservice klare til å hjelpe. Men ikke bli forvirret ved å se på selve tykkelsen på ledningen. I stedet refererer måleren til tykkelsen på ledningene inni skjøteledningen. Det er isoleringen som bestemmer om ledningen kan brukes inne eller ute. En utendørs skjøteledning har mye tykkere isolasjon, slik at de er i stand til å tåle både varme og kulde. Jo tykkere ledningen er, jo lengre kan den være.

Skaff deg skjøteledning før den trengs

En billig skjøteledning kan være en fornuftig investering selv om du ikke trenger den akkurat for øyeblikket. Det vil komme tider da du skulle ønske at du hadde den for hånden, enten det er til innendørs eller utendørs bruk. Det smarteste er å skaffe seg begge typer, slik at du er fri til å lage eller reparere alt det du ønsker, når som helst!