Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Dimmer

Du har sett alle 6 produkter

Det finnes i dag dimmere som egner seg spesielt til LED-balysning, samt dimmere for tradisjonelle lyspærer. Også her har teknologien satt sine spor, og ført med seg mange praktiske finesser. Du finner dimmer på nett her hos oss til faste lave priser. Noen dimmere kommer med fjernstyring, slik at du kan sitte i sofaen når du vil senke eller øke belysningen, alt etter om du ser på TV eller leser en god bok. Invester i noen praktiske dimmer i dag, slik at din hverdag tar en ny vri. Det er lite som er viktigere enn god og riktig belysning i et hjem.

Dimmere tilpasser seg dine behov

Dersom du har dekket på for en romantisk middag, er det logisk at du ønsker dempet belysning og stearinlys på bordet. Se for deg at taklyset ikke kan justeres med en dimmer. Du må enten slå det helt av eller finne andre små lamper som settes opp i nærheten. Med en dimmer slipper du alt dette, og det er nok derfor at de fleste norske hjem har dimbare lys. Vi kan skaffe deg dimmere til både LED-lys, glødelamper og halogenlamper. Dersom du synes det er forvirrende å forstå hvilken dimmer du skal bestille, så kan du enkelt kontakte vår kundeservice. Vi på bygghjemme.no setter alltid våre kunders behov foran alt annet.

Handle elektriske produkter online

Det å handle elektronikk online er blitt svært vanlig, siden mange har oppdaget hvor mye de kan spare på dette. Du finner både billig dimmer og andre elektriske produkter her på bygghjemme.no. Sjekk vår utrolig store utvalg, og vi er helt sikre på at du vil finne mye nyttig til ditt hjem. Kanskje har du noen prosjekter liggende på vent? Det er lite å vente med.