Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Espalier | La plantene dine klatre

Filter

359kr
11189kr

biohort

(2)

plus

(7)

Varmgalvanisert

(3)

Rust

(1)

Sort

(1)

Metallic Kvartsgrå

(2)

Metallic Mørkgrå

(2)

Metallic Sølv

(2)

Svart RAL 9005

(1)

Spaljé

(4)

Espalier

(8)

Roseportal

(1)

Sortere

9 Produkter

Du har sett alle 9 produkter

Vanlige spørsmål om

Hva slags planter trives på en espalier vegg?
Kan jeg bygge espalier selv?
Kan jeg ha espalier innendørs?

Hva med å kjøpe espalier isteden for et gjerde? Et espalier passer på husveggen, som levegg eller mellom terrassen og hagen. Espalier er laget for at planter og blomster kunne kan klatre, og vokse oppover den og bli en vakker kreasjon. Planter som ikke klatrer selv, kan bindes fast til espalieret. Slik oppretter du en naturlig skjerming for å unngå naboens nysgjerrige øyne, eller plassere vekstplassen slik at den bringer behagelig skygge på solfylte dager. Dekorer hagen din med en espalier og skap en naturlig blikkfang med klatrende vekster og blomster. Med oss ​​på Bygghjemme.no kan du velge blant flere espalierer i flere forskjellige modeller.

Espalier i stedet for et gjerde

Et espalier er et gitterverk av jerntråd, trelister, eller lignende til feste for planter som blir plantet for å dekke en vegg eller til å vokse seg i en bestemt retning. Et espalier kan myke opp en vegg som er kjedelig, og står det alene kan det fremstå som et blomstrende og frodig gjerde. Et espalier er en flott pyntegjenstand i hagen, og brukes ofte som flotte avslutninger under terrasser og andre områder hvor det trengs avgrensning og skjerming. Et enkelt rammeverk av spiler er oftest et espalier som står som en frittstående konstruksjon eller kan festes til veggen. Fest gjerne lektene i vifteform eller diagonalt. Armeringsnett som festes til stolper på hver side er en type espalier, eller wire og tynne loddrette rør av jern som festes til lekter i bunn og topp. Monteres det rundt frukt- og bærhage kan det holde dyrene unna, eller støtte for spinkle og unge trær. Hva med å lage en grønn inngangsportal til hagen? Leveggen kan du dele opp med felter av espalier for å dele opp en ellers kjedelig og grå flate. Hva med å bygge med espalierer et lysthus? Legger du espalier oppå pergolaen kan du lage et tak som plantene kan vokse opp etter. Det er bare fantasien som setter grenser for hvor du kan sette opp en espalier!

Kjøp espalier og lag et frodig blomstrende gjerde

Kjøp espalier og finn din favoritt hos bygghjemme.no, og velg blant deres velassorterte sortiment av rammeverk av spiler og espalier på nett. Hva med å kjøpe et espalier som myker opp en vegg som er kjedelig? De kan også stå alene som et frodig, blomstrende gjerde, og blir en flott midtpunkt i hagen. De er også flotte avslutninger under terrasser og andre steder hvor du trenger avgrensning og skjerming. Ta en titt på vårt store utvalg av vårt rammeverk av spiler og espalier .