21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Vindbeskyttelse

  Pris
  305
  305
  1 700
  1 700
  Varemerker
  Materiale
  Farge
  Type
  Serie
  Bredde (cm)
  80
  80
  90
  90
  Høyde (cm)
  90
  90
  180
  180

  Espalier

  Hva med å kjøpe espalier isteden for et gjerde? Et espalier passer på husveggen, som levegg eller mellom terrassen og hagen. Espalier er laget for at planter og blomster kunne kan klatre, og vokse oppover den og bli en vakker kreasjon. Planter som ikke klatrer selv, kan bindes fast til espalieret. Slik oppretter du en naturlig skjerming for å unngå naboens nysgjerrige øyne, eller plassere vekstplassen slik at den bringer behagelig skygge på solfylte dager. Dekorer hagen din med en espalier og skap en naturlig blikkfang med klatrende vekster og blomster. Med oss ​​på Bygghjemme.no kan du velge blant flere espalierer i flere forskjellige modeller.

  Les mer
  Viser 6 av 6 produkter
  Side 1 / 1
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  plus_logo_payoff_70_s-kopi.png
  377 kr
  419 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  plus_logo_payoff_70_s-kopi.png
  1 277 kr
  1 419 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  plus_logo_payoff_70_s-kopi.png
  1 700 kr
  1 889 kr
  Midlertidig utsolgt: 01.07.2020
  Gå til produkt
  Side 1 / 1

  Espalier i stedet for et gjerde

  Et espalier er et gitterverk av jerntråd, trelister, eller lignende til feste for planter som blir plantet for å dekke en vegg eller til å vokse seg i en bestemt retning. Et espalier kan myke opp en vegg som er kjedelig, og står det alene kan det fremstå som et blomstrende og frodig gjerde. Et espalier er en flott pyntegjenstand i hagen, og brukes ofte som flotte avslutninger under terrasser og andre områder hvor det trengs avgrensning og skjerming. Et enkelt rammeverk av spiler er oftest et espalier som står som en frittstående konstruksjon eller kan festes til veggen. Fest gjerne lektene i vifteform eller diagonalt. Armeringsnett som festes til stolper på hver side er en type espalier, eller wire og tynne loddrette rør av jern som festes til lekter i bunn og topp. Monteres det rundt frukt- og bærhage kan det holde dyrene unna, eller støtte for spinkle og unge trær. Hva med å lage en grønn inngangsportal til hagen? Leveggen kan du dele opp med felter av espalier for å dele opp en ellers kjedelig og grå flate. Hva med å bygge med espalierer et lysthus? Legger du espalier oppå pergolaen kan du lage et tak som plantene kan vokse opp etter. Det er bare fantasien som setter grenser for hvor du kan sette opp en espalier!

  Kjøp espalier og lag et frodig blomstrende gjerde

  Kjøp espalier og finn din favoritt hos bygghjemme.no, og velg blant deres velassorterte sortiment av rammeverk av spiler og espalier på nett. Hva med å kjøpe et espalier som myker opp en vegg som er kjedelig? De kan også stå alene som et frodig, blomstrende gjerde, og blir en flott midtpunkt i hagen. De er også flotte avslutninger under terrasser og andre steder hvor du trenger avgrensning og skjerming. Ta en titt på vårt store utvalg av vårt rammeverk av spiler og espalier .