Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Varmepumpebeskyttelse

Du har sett alle 5 produkter

Vanlige spørsmål om

Hvordan kan jeg skjule varmepumpen utendørs?
Er det mulig å kjøpe deksel til varmepumpe på nett?
Tåler varmepumpebeskyttelse regn og snø?

Å ha en varmepumpe er fornuftig både for deg og miljøet. Det er viktig å passe på at den varer så lenge som mulig, og da er det lurt å skaffe seg et beskyttelseshus for varmepumper. Da sikrer du varmepumpen fra all slags type vær – dette er en lur investering.

Varmepumpebeskyttelse

Det er viktig å beskytte den delen av varmepumpen som befinner seg utendørs. Hos oss på Bygghjemme kan du kjøpe en slik beskyttelse til varmepumpe billig og enkelt på nett. Da slipper du å bekymre deg når det regner eller snør ute, og du kan ta det med ro og slappe av inne.

Det er forskjellige typer varmepumpebeskyttelse å velge mellom. Forskjellige typer har ulike fordeler. Varmepumpebeskyttelse trykkimpregnert tre: tåler regn og snø godt. Dette er et godt alternativ om du bor et sted der det er forskjellige værtyper. Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning som passer for deg, og garanterer at du blir fornøyd.

Riktig beskyttelse til varmepumpe for deg

Når du har bestemt deg for hvilken varmepumpebeskyttelse som passer best for deg, er det fint å vite at hos oss på bygghjemme.no kan du kjøpe det billig og enkelt på nett. Da kan du være sikker på at delen av varmepumpen din som er utendørs er beskyttet mot alle typer vær.

Å ha en varmepumpe er en lur investering både for miljøet og for lommeboken. Da er det lurt å velge rett beskyttelse til den som er billig slik at den varer lenge. Hos oss på bygghjemme.no får varmepumpebeskyttelsen du trenger, og du kan kjøpe den fra stuebordet hjemme på en trygg og billig måte.