Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Filter

1 590 kr

26 995 kr

1590
1590
26995
26995

plus

(1)

rkc

(1)

swim & fun

(4)

Svart

(1)

Impregnert

(1)

Trykkimpregnert

(1)

Pool Varmepumpe

(2)

Bassengvarmepumpe

(2)

Varmepumpedeksel

(1)

Varmepumpebeskyttelse

(1)

Furu

(1)

Tre

(1)

Sortere

6 Produkter

Vanlige spørsmål

Hvordan finner jeg den beste varmepumpe for meg?
Hvilke typer varmepumper finnes det?
Du har sett alle 6 produkter

En varmepumpe gir god varme og er dessuten et miljøvennlig alternativ for å holde en jevn temperatur i huset. Den beste varmepumpe er en varmepumpe som passer dine behov og er tilpasset huset du bor i. En varmepumpe kan også gi aircondition om sommeren. Det gjelder å finne en god varmepumpe pris, og det finner du hos oss på bygghjemme.no.

Billige varmepumper på nett

I dag er det ingen problem å varme opp boligen før du kommer hjem fra jobb. De fleste varmepumper i dag er tilrettelagt for at du enkelt kan regulere varmen i hjemmet med smarttelefonen. Dette kan også spare deg for unødvendige strømutgifter om du lar varmepumpen gå jevnt hele døgnet. Sjekk våre varmepumpe tilbud for de beste løsningene for ditt hjem.

Vi har et variert utvalg i forskjellige prisklasser. Men som du sikkert skjønt, kan du ikke bare velge en varmepumpe, bare fordi den er en billig varmepumpe. Dette er en investering for hjemmet ditt i mange år fremover som kan spare deg mye på strømutgifter. Derfor sørger for at vi er konkurransedyktig på pris, uavhengig av størrelse og kvalitet du har behov for.