Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Filter

1 448 kr

1 554 kr

1448
1448
1554
1554

plus

(1)

rkc

(1)

swim & fun

(1)

Impregnert

(1)

Trykkimpregnert

(1)

Tilbehør til varmepumpe

(1)

Varmepumpedeksel

(1)

Varmepumpebeskyttelse

(1)

Furu

(1)

Tre

(1)

Sortere

3 Produkter

Varmepumpedeksel RKC Impregnert

Varmepumpedeksel RKC Impregnert

1 490 kr

Leveringstid 2-3 uker

By-Pass Kit Swim & Fun til Varmepumpe

By-Pass Kit Swim & Fun til Varmepumpe

1 554 kr

Midlertidig utsolgt

Varmepumpebeskyttelse PLUS

Varmepumpebeskyttelse PLUS

1 448 kr

Tilbake på lager 30.10.2020

Du har sett alle 3 produkter

En varmepumpe gir god varme og er dessuten et miljøvennlig alternativ for å holde en jevn temperatur i huset. Den beste varmepumpe er en varmepumpe som passer dine behov og er tilpasset huset du bor i. En varmepumpe kan også gi aircondition om sommeren. Det gjelder å finne en god varmepumpe pris, og det finner du hos oss på bygghjemme.no.

Hvordan finner jeg den beste varmepumpe for meg?

Hos oss finner du varmepumper som er best i test, og kan være sikker på at du kjøper god kvalitet. Er du i tvil om hvilken du skal kjøpe, så ta gjerne kontakt med oss for å få råd og veiledning. Det er viktig å finne varmepumpen som passer best for din bolig. Dette vil gi deg best effekt og mer igjen for pengene.

En best i test varmepumpe, er altså ikke dermed sagt at den er best for ditt hjem. Det kan være flere faktorer som spiller inn når du kjøper varmepumpe, blant annet effekt og hvor stor overflate av hjemmet varmepumpen skal dekke. Bor du i et eldre hus og usikker når det er gjort oppgraderinger på isolasjon, er det en fordel å få sjekket dette først.

Billige varmepumper på nett

I dag er det ingen problem å varme opp boligen før du kommer hjem fra jobb. De fleste varmepumper i dag er tilrettelagt for at du enkelt kan regulere varmen i hjemmet med smarttelefonen. Dette kan også spare deg for unødvendige strømutgifter om du lar varmepumpen gå jevnt hele døgnet. Sjekk våre varmepumpe tilbud for de beste løsningene for ditt hjem.

Vi har et variert utvalg i forskjellige prisklasser. Men som du sikkert skjønt, kan du ikke bare velge en varmepumpe, bare fordi den er en billig varmepumpe. Dette er en investering for hjemmet ditt i mange år fremover som kan spare deg mye på strømutgifter. Derfor sørger for at vi er konkurransedyktig på pris, uavhengig av størrelse og kvalitet du har behov for.