Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Varmtvannsbereder

Varmtvannsbereder

Filter

195kr
18737kr
195
195
18737
18737

Bare vis nyheter

(6)

oso hotwater

(12)

sunwind

(16)

50mm
400mm
50
50
400
400

Hvit

(7)

Sølv

(2)

Svart

(1)

30l
287l
30
30
287
287

Sortere

28 Produkter

Varmtvannsbereder OSO Saga SX200 Pakke

Nyhet

Leveringstid 3-4 uker

Varmtvannsbereder OSO Saga S200 Pakke

Nyhet

Leveringstid 3-4 uker

Avgasspakke Sunwind Vegg

Avgasspakke Sunwind Vegg

1 701 kr

Prispresset

Varmtvannsbereder OSO Saga S300 Pakke

Nyhet

Leveringstid 3-4 uker

Varmtvannsbereder OSO Saga SX300 Pakke

Nyhet

Leveringstid 3-4 uker

Vannpakke Sunwind Oso 230 volt/30 liter

Midlertidig utsolgt

Du har sett alle 28 produkter

En varmtvannsbereder brukes av både små og store husholdninger til å varme opp vann til dusj, vask og bad. Varmekilder som brukes er gasskjel, fjernvarme, biokjel, elektrisitet, olje med mer. Alle berederne er i en særklasse når det gjelder design, driftssikkerhet, driftsøkonomi og miljøvennlighet. Vi er alle avhengig av varmtvann, og du får varmtvannsberedere til de fleste bruksbehov. Du får flere fordeler med en ny billig varmtvannsbereder fra bygghjemme.no, og de nye modellene du får i dag er mye bedre isolert enn eldre modeller. Du kan spare tusenvis av kroner på å bytte ute en gammel varmtvannsbereder pga. redusert varmetap. Designen er også er moderne og teknisk utviklet ved nye varmtvannsberedere.

Ulike modeller av varmtvannsberedere for din bolig

Det fins mange ulike modeller av varmtvannsberedere som du kan velge mellom, og sortimentet vårt utvides hele tiden. Varmtvannsberedere gir stabil varmtvanns-temperatur i boligen din, og har en lønnsom belastning på varmekilden du bruker. De er designet for minimalt tap av varme og maks effektivitet, som gjør varmesystemet veldig kostnadseffektivt. Du finner modeller for enhver ønsket plassering i boligen din, eksempel gulv-, vegg- og skapbereder. Du får de i mange størrelser fra små vegg-beredere til store beredere på mange hundre liter. Dette er holdbare rustfrie varmtvannsberedere med mange års garanti, og har unik isolering, effektiv blandeventil som sikrer minimalt varmetap og markedsledende energieffektivitet. Hvilket volum bør varmtvannsberederen din ha? Du kan for eksempel se på antall brukere og størrelsen på badekaret ditt. Snakk med kundeservice de hjelper gjerne med å finne varmtvannsbereder som passer behovet.

Kjøp ny varmtvannsbereder og spar penger

Det å kjøpe varmtvannsbereder som er helt ny og moderne hos bygghjemme.no er ikke et dårlig valg. Nye varmtvannsberedere er mye bedre isolert enn gamle varmtvannsberedere. Du kan spare tusenvis av kroner på dette pga. redusert varmetap. I vårt sortiment finner du mange ulike modeller som passer de fleste husholdninger. Designen er også mye mer moderne og teknisk oppgradert enn gamle varmtvannsberedere. Hos oss får du det beste til lave priser.