Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Utelamper

Filter

275 kr

1 730 kr

275
275
1730
1730

aneta

(1)

by rydéns

(1)

malmbergs

(2)

markslöjd

(2)

sunwind

(2)

Taklampe

(6)

Oljelampe

(1)

Vegglampe

(1)

Plafond

(2)

Pendel

(2)

Nedovervendt Lys

(1)

Vegg-/Takarmatur

(2)

Kun hurtig levering

(1)

Sortere

8 Produkter

Taklampe By Rydéns Maison

Taklampe By Rydéns Maison

1 495 kr1 759,-

Se prisen!

Plafond Markslöjd Luna

Plafond Markslöjd Luna

fra 620 kr 939,-

Se prisen!

Elba 60w E27 Ip44 Hvit

Elba 60w E27 Ip44 Hvit

275 kr 306,-

Se prisen!

Vandalis 60w E27 Ip65 Opal

Vandalis 60w E27 Ip65 Opal

356 kr 395,-

Se prisen!

Tilbake på lager 05.01.2021

Du har sett alle 8 produkter

Vi har billige utelamper som passer hjemme hos deg. Det er mange typer å velge mellom. Det er vegglamper som lett lar seg montere, eller det er lysstaver og spotlights du kan plassere på strategiske punkter i hagen. Har du terrasse, kan du finne taklamper, gulvlamper og bordlamper som er tilpasset utendørs bruk. En dimmer er perfekt for å regulere behovet for lys. Du trenger faktisk ikke så mye av det dersom det ikke er noen spesielt krevende oppgaver du ønsker å utføre i mørket. Til slike ting vil vi heller anbefale et godt arbeidslys som du også kan kjøpe her bygghjemme.no.

Hvor setter du opp utelamper?

Du bør tenke på dine konkrete behov når du planlegger utebelysningen. Hva har du faktisk behov for å se når du kommer hjem en mørk høstkveld? Avstanden fra porten og fram til inngangsdøren bør selvfølgelig være godt synlig. En vegglampe ved inngangsdøren gjør at du slipper å lete etter nøkkelhullet. Garasjen trenger ikke så mye opplysning. Når du kommer hjem bruker du selvfølgelig frontlysene på bilen til å finne fram. En utendørs vegglampe er tilstrekkelig. Men du skal selvfølgelig ha god belysning på terrassen eller i de utearealer i hagen hvor familien liker å tilbringe tid ute på sene sommer- og høstkvelder. Du må heller ikke glemme det dekorative. Spotlights kan brukes til mange ting i så måte.

Kjøp utelamper fra bygghjemme.no

Du vil vel ikke komme hjem til et mørkt hus? Et ubelyst hjem er dessuten en invitasjon til innbrudd. Fine utelamper til all slags bruk og i forskjellige design kan bestilles fra bygghjemme.no. Tenk først praktisk, så dekorativt når du velger dine lamper og bestemmer hvor du vil ha dem. Se det varierte utvalget vårt av lamper du kan bruke utenfor hjemmets fire vegger, og få inspirasjon.