Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Kodelås ytterdør

Du har sett alle 2 produkter

Om du velger å kjøpe kodelås til ytterdør får du og de andre i husstanden din en langt enklere - og tryggere - hverdag. Med elektronisk kodelås til inngangsdøren din kan døren lett åpnes av deg og dine med PIN-kode, magnetisk nøkkelbrikke eller via fjernkontroll. Glem risikoen som oppstår når du mister nøklene til ordinære dørlåser – her skifter du simpelthen PIN-kode om du ønsker å hindre noen i å entre. Dørlåsene kommer umontert og kan ettermonteres i de fleste ytterdører på det norske markedet. Sjekk gjerne med vår kundeavdeling før du bestiller. Låsene er laget for å tåle norsk vær og uteklima.

Forenkler hverdagen og trygger hjemmet ditt

I stedet for å være redd for at du eller noen i husstanden skal miste en av ytterdørnøklene og risikere uvedkommende på besøk, kan alle heretter få en PIN-kode for å åpne låsen. Ulike koder kan gis til forskjellige folk, slik at du har kontroll på hvem som har vært her til hvilke tider. Vaskehjelp eller håndverkere kan f.eks få en engangs-kode til å entre huset når ingen andre er hjemme. Slik slipper du å gjemme en ekstra nøkkel under dørmatten hvor uvedkommende lett kan finne den. Enkelte av låsene kan fjernåpnes om noen f.eks ringer deg og sier de står utenfor den låste døren og du selv ikke er hjemme.

Bestill din egen kodelås i dag

Om du regner på det, er det en billig kodelås til ytterdør når du tenker på hvor mye tid, bekymringer og utgifter til nøkkelfiling du slipper heretter! Velg gjerne en kodelås med innebygget, høy alarmsirene som utløses om uvedkommende forsøker å gjette seg til PIN-koden din og bommer flere ganger. Du kan også få lås med SMS-varsling på din mobiltelefon hver gang noen låser opp døren.