21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Kodelås ytterdør

  Om du velger å kjøpe kodelås til ytterdør får du og de andre i husstanden din en langt enklere - og tryggere - hverdag. Med elektronisk kodelås til inngangsdøren din kan døren lett åpnes av deg og dine med PIN-kode, magnetisk nøkkelbrikke eller via fjernkontroll. Glem risikoen som oppstår når du mister nøklene til ordinære dørlåser – her skifter du simpelthen PIN-kode om du ønsker å hindre noen i å entre. Dørlåsene kommer umontert og kan ettermonteres i de fleste ytterdører på det norske markedet. Sjekk gjerne med vår kundeavdeling før du bestiller. Låsene er laget for å tåle norsk vær og uteklima.

  Les mer
  Viser 1 av 1 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  habo.jpg
  fr.4 295 kr
  5 738 kr
  Leveres innen 2-3 uker
  Finnes i flere varianter
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Forenkler hverdagen og trygger hjemmet ditt

  I stedet for å være redd for at du eller noen i husstanden skal miste en av ytterdørnøklene og risikere uvedkommende på besøk, kan alle heretter få en PIN-kode for å åpne låsen. Ulike koder kan gis til forskjellige folk, slik at du har kontroll på hvem som har vært her til hvilke tider. Vaskehjelp eller håndverkere kan f.eks få en engangs-kode til å entre huset når ingen andre er hjemme. Slik slipper du å gjemme en ekstra nøkkel under dørmatten hvor uvedkommende lett kan finne den. Enkelte av låsene kan fjernåpnes om noen f.eks ringer deg og sier de står utenfor den låste døren og du selv ikke er hjemme.

  Bestill din egen kodelås i dag

  Om du regner på det, er det en billig kodelås til ytterdør når du tenker på hvor mye tid, bekymringer og utgifter til nøkkelfiling du slipper heretter! Velg gjerne en kodelås med innebygget, høy alarmsirene som utløses om uvedkommende forsøker å gjette seg til PIN-koden din og bommer flere ganger. Du kan også få lås med SMS-varsling på din mobiltelefon hver gang noen låser opp døren.