Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Filter

14 kr

599 kr

14
14
599
599

elfa

(23)

habo

(32)

rkc

(1)

Grå

(17)

Sølv

(33)

Hvit

(2)

Svart

(1)

Stål

(1)

Hyller, Kroker og Kurver

(19)

Veggsystemer

(1)

Redskapsholder

(16)

Skinner

(1)

Stegholder

(2)

Takkrok

(3)

Universalkrok

(4)

Dekkholder

(1)

Skiholder

(1)

Sykkelkrok

(2)

Oppbevaringshylle

(1)

Oppbevaringskonsoll

(1)

S-krok

(1)

Sortere

56 Produkter

Du har sett 36 av 56 produkter
1 av 2

Det er ingen grunn til å la alt ligge og slenge i garasjen når det finnes så mange praktiske løsninger for oppbevaring. Alt du trenger, er riktig garasjeinnredning, og her på bygghjemme.no kan du få både praktisk inspirasjon og produkter til rimelige priser. Dermed ligger alt til rette for at du skal kunne få orden i arbeidsverktøy, elektriske maskiner, hansker, skiutstyr, hageredskaper og gjenstander som skal vinterlagres.

Med produkter som verktøytavler, redskapslister med kroker, bildekknekter, multiholdere og bøylekroker kan du finne faste plasser til alt du trenger å få system i. Det er også mye inspirasjon å hente i ulike magasiner for motorsport, for eksempel. Der kan du se hvordan produktene er satt sammen for å skape det optimale systemet. Eller heng det opp slik du selv tenker er mest praktisk for deg.

Vi hos bygghjemme.no vil gjerne høre fra deg hvis du har gode ideer til produkter som vi bør supplere med i kategorien for garasjeinnredning. Om du leter etter noe spesielt som vi ikke har på lager, kan du også gjerne kontakte oss på e-post eller telefon. Trolig kan vi hjelpe deg med å finne det aktuelle produktet, eller vi kan sende en forespørselen videre til en av våre produktleverandører.