21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Entremøbler

Pris
567
567
3 590
3 590
Varemerker

Entremøbler | Møbler til entréen

På bygghemme.no har vi billige møbler til entréen. Møblene kan enten brukes i hjemmet eller som entremøbler hytte og fritidshjem. Se gjennom vårt utvalg av billige entremøblerr online for beskrivelse av hvert produkt. Møblene holder god kvalitet, og har et stilig, tidløst design. Sjekk for eksempel ut løsninger for klesoppbevaring til inngangspartiet!

Les mer
Viser 3 av 3 produkter
Side 1 / 1
Leveres innen 5-10 hverdager
Finnes i flere varianter
Hvorav 2 farger:
Tre/natur
Svart
Gå til produkt
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Side 1 / 1

Hvilke materialer er entremøblene laget av?

I bygghjemme.no sitt online utvalg finner du entremøbler laget i høykvalitets materialer som tre og metall. Møblene har en moderne stil og er enkle i utførelse. Med rette linjer er de også enkle å rengjøre. Kikk gjerne gjennom vårt online utvalg for entremøbler inspirasjon, og finn din favoritt til entréen.

Hvorfor er klesoppheng og skohyller så praktisk?

På bygghjemme.no har vi system for både klesoppheng og oppbevaring av skotøy. Begge deler er laget i solide materialer med et tidløst design. Alle modellene er plassbesparende med et enkelt og moderne design, som kombinerer godt med øvrig innredning og dekor i entréen. Se vårt online utvalg og la deg inspirere!

Hvordan velge entrémøbler?

På bygghjemme.no finner du alt fra speil og kleshengere til benker med og uten oppbevaringshylle under. Alle modellene er laget i høykvalitets materialer, og fås ofte i flere forskjellige farger. Trykker du på varen, vil du få opp flere fargevalg slik at du enklere kan kombinere entremøblene etter eget ønske!