Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Kleshengere | Entremøbler

Filter

Sortere

0 Produkter

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Hos oss på bygghjemme.no finner du praktiske kleshengeresom samtidig er dekorative i entréen din. Vi har billige stål kleshengere online som kan piffe opp ethvert hjem. Sjekk ut vårt sortiment av stilige og moderne klesstativer i dag!

Hvorfor er kleshengere så praktiske?

En kleshenger er et redskap som lar deg henge fra deg jakker, kåper og lignende innendørs. Dette bidrar til å holde det ryddig i hjemmet, samtidig som kleshengeren blir en del av interiøret. Med kleshengere stål får du også robust kvalitet.

Hva slags kleshengere finnes?

Det finnes enkle kleshengere som du kan henge klær på, og deretter feste hengeren med en krok på en stang eller lignende i garderobeskapet. Hos bygghjemme.no finner du solide kleshengere i form av praktiske stativer der du kan henge mange plagg.

Hva slags kleshenger skal du velge?

Du kan velge en enkel variant som skal monteres på en benk, der du kan henge fra deg yttertøy på en praktisk måte. Du kan også kjøpe en kleshenger med skohylle, noe som bidrar til å holde det ryddig i inngangspartiet.