Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Klesstativ Dolle Carl Frittstående

Klesstativ Dolle
Carl Frittstående

fra2 651 krNormalt 3 314,-

Kampanje

tom 1/10

Velg Bredde
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 395 kr
Klesstativ Dolle Carl Frittstående er et klesstativ med flere seksjoner. Klesstativ Carl tilhører Dolles modulære garderobesystem Pipe. Klesstativet er laget av sandblåste jernrør.
Varemerke

Beskrivelse

Klesstativ Dolle Carl Frittstående er et klesstativ med flere seksjoner. Klesstativ Carl tilhører Dolles modulære garderobesystem Pipe. Klesstativet er laget av sandblåste jernrør.
Klesstativet har en utvidet konstruksjon bestående av flere seksjoner og skiller seg dermed fra det helt enkle og klassiske Adam klesstativet, som gir enda flere muligheter for garderobeoppbevaring og gjør Carl til en ekstra praktisk løsning. Carl er robust og kan bære opptil 100 kg per meter. I tillegg er klesstativet frittstående, og vegg- eller gulvmontering er derfor ikke nødvendig.

Vis frem garderoben
Garderobesystemet har et trendy, rått og industrielt uttrykk som gjør systemet helt unikt og skaper et blikkfang i ethvert rom. I stedet for å gjemme klærne dine i lukkede garderober, lar Carl deg vise frem klærne dine og faktisk integrere garderoben i innredningen din. Den modulære strukturen til Pipe-systemet kan utformes på en rekke måter og du kan derfor fritt velge om det skal bestå av et klassisk klesstativ eller en utvidet konstruksjon med vegg- eller gulvmontering.

Garderobesystemet er en robust og godt designet løsning som både har solid slitestyrke og er ideell for å støtte din individuelle stil med de mange skreddersydde løsningene. Carl leveres umontert og du er derfor selv ansvarlig for å montere og installere klesstativet ditt.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.5100920-0100D
MaterialeStøpejern
SeriePipe
TypeKlesstativ
Dybde407 mm
Høyde2144 mm
Bredde1665, 1864, 2165 mm