Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Patchwork

Patchwork

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Ønsker du å sette ditt eget preg på stuen, kontoret eller soverommet, har vi flere flotte patchwork tepper å velge mellom. Pynt opp rommet med et klassisk patchwork kelim teppe, som både pynter opp og gir rommet en lun og varm atmosfære.

Er du av den kreative typen kan du lage et patchwork-teppe selv. Med en patchwork linjal kan du dyrke din nye hobby og lage dine egne design på både puter og tepper. Det enkleste er likevel å kjøpe et ferdig patchwork-teppe online.

Patchwork tepper på nett

Patchwork finnes i ulike varianter, som for eksempel patchwork quilt – et pledd som er spesielt populært på barnerommet. Designet er anvendelig og kan passe inn i ethvert hjem, og hos oss finner du nok et design som faller i smak. Patchwork mønstre kjennetegnes ved at teppet eller pleddet består av markante deler med ulike farger eller ulike detaljer, og kalles gjerne lappeteppe på godt norsk. Tradisjonelt sett har skredderne benyttet seg av stoffrester eller gammelt tøy når de lager patchwork.