Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Bidet

Vegghengt Bidé Laufen Pro med 1 Armaturhull

Vegghengt Bidé Laufen Pro med 1 Armaturhull

3 739 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Du har sett alle 1 produkter

Det er kanskje ikke alle her i Norge som vet hva et bidet er, men det blir stadig vanligere, også her til lands. Bideer er veldig populære andre steder i verden, spesielt i Italia og Japan. Man anslår at det er en fransk oppfinnelse som kan spores helt tilbake til sent på 1700-tallet. Et bidet er ment for rengjøring etter toalettbesøk, i tillegg til annen vanskelig kroppsvask som føtter og underarmer. Måten det fungerer på er at vannet skytes opp i en stråle, mens brukeren som regel står på huk over bideet. Hos oss kan du kjøpe bidet både rimelig og enkelt.

Når du bruker et bidet

Det er alltid sunt å utfordre vanene dine og prøve nye ting. Bare fordi bideer ikke er allemannseie her til lands ennå, trenger det ikke nødvendigvis bety at det ikke er den beste løsningen for akkurat deg. Om du bruker et bidet vil du minske sjansen for å ta med deg bakterier videre fra et toalettbesøk, og du vil også merke at forbruket på toalettpapir går drastisk ned. Mens noen velger å ha både bideet og toalettruller tilgjengelig på badet, er det andre som velger å kun rengjøre seg med bideet - noe som er mer hygienisk. I Italia har det siden 1975 vært påbudt å sette inn bideer når man bygger et bad, og 97% av husholdninger har det til dags dato, og det er slettes ikke bare en tilfeldighet.

Prøv noe nytt

Hos oss kan du skaffe deg et bidet online, både enkelt, trygt og billig. Med et bidet på badet vil du ikke bare forbedre hygienen og gjøre intimvask lettere, du vil også komme til å ha et eksotisk og spennende samtaleemne når du får gjester på besøk. Hvem vet? Kanskje de fleste gjestene dine også får lyst til å kjøpe et bidet selv.