Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Gulvstående bidet

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

For å tilby deg som kunde et komplett utvalg av baderomsprodukter, hører et bidé naturlig nok til i et komplett sortiment. Her på bygghjemme.no er vi opptatte av at du skal kunne velge akkurat de løsningene som passer deg og ditt baderom best, og for mange av oss er bideet et naturlig valg når vi skal bygge eller oppgradere badet.

Tradisjonelt er ikke bideet en like naturlig del av baderommet her i Norge som i mange andre steder i Europa. Derfor er ikke utvalget som vi fører av bideer like stort som vårt øvrige utvalg her på nettsidene. Men vi utvider stadig produktutvalget vårt, og savner du noe, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi lytter til kundene våre og tar gjerne inn flere varianter eller skaffer bideer på forespørsel.

Vår hovedleverandør av bideer er produsenten Gustavsberg, som er et anerkjent svensk foretak som har laget baderomsprodukter av porselen i flere mannsaldre – helt siden 1825. Selve foretaket har eksistert enda lenger. Derfor kan vi uten forbehold anbefale bideer og andre baderomsprodukter fra dem, og alle produkter holder høye nordiske krav som stilles ved bygging av baderom.

Har du spørsmål eller ønsker du råd om bideer eller andre baderomsprodukter, kan du ringe oss på bygghjemme.no eller sende oss en e-post.