21 60 18 18Telefontid til 17.00
0
0 kr

Gulvstående bidet

For å tilby deg som kunde et komplett utvalg av baderomsprodukter, hører et bidé naturlig nok til i et komplett sortiment. Her på bygghjemme.no er vi opptatte av at du skal kunne velge akkurat de løsningene som passer deg og ditt baderom best, og for mange av oss er bideet et naturlig valg når vi skal bygge eller oppgradere badet.

Les mer
Viser 0 av 0 produkter

Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

Tradisjonelt er ikke bideet en like naturlig del av baderommet her i Norge som i mange andre steder i Europa. Derfor er ikke utvalget som vi fører av bideer like stort som vårt øvrige utvalg her på nettsidene. Men vi utvider stadig produktutvalget vårt, og savner du noe, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi lytter til kundene våre og tar gjerne inn flere varianter eller skaffer bideer på forespørsel.

Vår hovedleverandør av bideer er produsenten Gustavsberg, som er et anerkjent svensk foretak som har laget baderomsprodukter av porselen i flere mannsaldre – helt siden 1825. Selve foretaket har eksistert enda lenger. Derfor kan vi uten forbehold anbefale bideer og andre baderomsprodukter fra dem, og alle produkter holder høye nordiske krav som stilles ved bygging av baderom.

Har du spørsmål eller ønsker du råd om bideer eller andre baderomsprodukter, kan du ringe oss på bygghjemme.no eller sende oss en e-post.