Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Kjøkkenvifte med kullfilter

Filter

1 867 kr

18 895 kr

1867
1867
18895
18895

thermex

(14)

Rustfri

(5)

Rustfri/Glass

(2)

Hvit

(4)

Svart

(2)

Rustfri/Svart

(3)

Rustfri/Hvit

(1)

Standard Avtrekk/Kullfilterventilator

(14)

230

(14)

Sortere

14 Produkter

Du har sett alle 14 produkter

Hos bygghjemme.no finner du kjøkkenvifter med kullfilter, tilsvarende IKEA kjøkkenvifte kullfilter du kanskje kjenner fra før. Våre produkter er brukervennlige, og holder både damp og stekeos borte fra kjøkkenet. Utvalget vårt tar høyde for at alle kjøkken er personlige og unike, og derfor finner du modeller i ulike fasonger og farger hos oss.

Hvordan fungerer kjøkkenvifte med kullfilter?

Kjøkkenvifte med kullfilter er et godt alternativ når du ikke kan ha ventilasjonskanal ut av kjøkkenet. Istedenfor går luft og damp gjennom et filter som renser luften, før den sendes tilbake til rommet igjen. Modeller av god kvalitet kommer godt ut av enhver kjøkkenvifte kullfilter test, og hos bygghjemme.no handler det om nettopp høy kvalitet.

Kullfilter kjøkkenvifte – hvor ofte må de byttes?

Dette finnes det delte meninger om, men en tommelfingerregel er at kullfilteret bør byttes ut 1–2 ganger i året, gitt at du også vasker det ved behov. Det hele avhenger selvfølgelig av hvor mye kjøkkenviften brukes, men ved daglig bruk kan du vaske filteret hver tredje måned. Dette kan gjøres i oppvaskmaskinen.

Hvorfor velge kullfilter?

Med kjøkkenvifte med kullfilter resirkuleres luften. Matosen og dampen som produseres under matlaging renses og sendes tilbake, og er således en miljøvennlig løsning. I tillegg gjør kullfilter minst like mye nytte for seg om en ventilator med utsugingskanal, og det er lite å utsette på dette vel så gode alternativet.