Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Vegghengt kjøkkenvifte | Finn avtrekksvifter på nett

Filter

1 867 kr

20 646 kr

1867
1867
20646
20646

thermex

(17)

Rustfri

(7)

Rustfri/Glass

(1)

Svart

(5)

Hvit

(6)

Rustfri/Svart

(3)

Rustfri/Hvit

(1)

Standard Avtrekk/Kullfilterventilator

(10)

Standard Avtrekk

(5)

Vegghengt Kjøkkenvifte

(2)

230

(17)

Sortere

17 Produkter

Du har sett alle 17 produkter

Her hos bygghjemme.no kan du finne både vegghengt kjøkkenvifte og andre typer avtrekksvifter for kjøkkenet på nett. Vi har kjøkkenvifter i mange ulike stiler og størrelser til både store og moderne kjøkken, så vel som mindre kjøkkenkroker i hybler og lignende. Du finner også kjøkkenvifter i mange forskjellige prisklasser!

Trenger du en ny kjøkkenvifte?

Hvis du skal fornye kjøkkenet eller bygge et helt nytt kjøkken, trenger du sannsynligvis en ny kjøkkenvifte. Under kategorien «Kjøkkenvifte og avtrekksvifte» finner du blant annet vegghengte kjøkkenvifter for ulike typer kjøkken. Du kan velge mellom rustikke eller mer moderne kjøkkenvifter, som begge setter sitt eget preg på interiøret.

Hva er en vegghengt kjøkkenvifte?

En vegghengt kjøkkenvifte er, som betegnelsen tilsier, en avtrekksvifte som henges opp på veggen over kjøkkenbenken. Kjøkkenviftene finnes i ulike utførelser med varierende spesifikasjoner, og med ulik grad av effektivitet. Klikk deg inn på hver enkelt av de veggmonterte kjøkkenviftene for mer informasjon, slik at du kan sammenligne og se hvilken modell som vil passerdittkjøkken.

Har bygghjemme.no andre typer kjøkkenvifter?

Det er enkelt å finne informasjon om de ulike typene kjøkken- og avtrekksvifter online hos bygghjemme.no. I tillegg til vegghengte kjøkkenvifter har vi også fritthengende og innebygde avtrekksvifter, og du kan også få bordmodeller for små hybler og minikjøkken. Når du har bestemt deg for modellen du vil ha, legger du enkelt bestillingen i handlekurven.