Sikkerhet og personvern

I forbindelse med registrering og bestilling oppgir du dine personopplysninger, slik som navn, adresse, e-post, telefonnummer og personnummer. Dette innebærer at du godkjenner at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å fullføre våre forpliktelser mot deg.

 

Personopplysningsloven & anti-Spam policy/Cookies

I følge personopplysningsloven får personopplysninger kun behandles om den registrerte har samtykket eller om det er nødvendig for å (blant andre ting) oppfylle en avtale med den registrerte. Når du klikker på bestill i vår webshop eller når du registrerer deg som kunde hos bygghjemme.no godkjenner du at bygghjemme.no lagrer og behandler de opplysningene vi behøver for å kunne fullføre din bestilling.
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som lagres hos oss. Om de registrerte opplysningene er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante har du rett til å be om at de endres eller slettes. For å kunne oppgi hvilke opplysninger vi har lagret kreves det, ifølge personopplysningsloven, at du sender inn en undertegnet brev til:
Bygghjemme Norge AS
Stalsbergveien 1
3128 Nøtterøy.

 Bygghjemme.no alene har tilgang til dine opplysninger og vi gir ikke ut noen opplysninger uten din godkjennelse, med unntak for rettslige saker. Bygghjemme.no sender ikke ut såkalt spam. Som kunde hos oss kan du få epost angående din bestilling, betaling eller annen kommunikasjon du har initiert samt informasjon, nyhetsbrev eller tilbud rundt ditt kundeforhold. Mail fra tredje part eller angående varer eller tjenester som ikke er direkte relatert til vår virksomhet forekommer ikke. Ved medlemsutsendelser kan du som kunde enkelt avregistrere deg via en link i eposten. Dette kan skje uten at man som kunde må logge inn eller lignende.
 
En cookie (informasjonskapsel) er en tekstfil som websiden du besøker ønsker å spare på din PC. Cookies brukes av mange websider for å gi besøkere tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i en cookie er mulig å bruke for å følge en brukers surfing.
I følge ekomforskriften er alle websider som bruker cookies pålagt å informere brukeren om:
• at websiden bruker cookies
• hva de brukes til
• muligheten til å skru av cookies

Vi bruker session cookies for å, rent teknisk, følge hva brukerne gjør på siden som f.eks. å logge inn, legge noe i handlekurven osv. Kort beskrevet så fungerer det slik: All informasjon som skal beholdes mellom lastingen av to sider må, på et eller annet vis, knyttes til en bruker. Dette gjøres ved at en unik nøkkel lagres i brukerens webleser. Når brukeren laster inn en ny side sendes denne nøkkelen med til siden og vi kan på den måten komme fram til om brukeren er innlogget, har noe i handlekurven m.m. Vi bruker cookies. Om man ikke aksepterer bruk av cookies i sin webleser vil mye av funksjonaliteten på siden ikke fungere. Dette er fordi nettstedet tror du er en ny bruker hver gang du laster inn en ny side.

Vil du ikke akseptere cookies kan din webleser stilles inn slik at du automatisk nekter å lagre cookies eller slik at du informeres hver gang en webside ber om å få lagre en cookie. Gjennom webleseren kan også tidligere lagrede cookies slettes. Se webleserens hjelp-side for mer informasjon.

 

Copyright

Copyright © 2017 bygghemma.no Alt materiale på vår hjemmeside (www.bygghjemme.no) er copyright-beskyttet av Bygghjemme Norge AS. Dette betyr at alle tekster, bilder, layout og illustrasjoner er copyright-beskyttede. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves en skriftlig tillatelse fra Bygghjemme Norge AS.
For å søke om tillatelse til å bruke beskyttet materiale, kontakt info@bygghjemme.no. Alle varemerker og bilder som nevnes eller vises på våre websider er copyright-beskyttede og / eller beskyttede varemerker til respektive eiere.