Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Separett | Toalett og WC

Hos oss på Bygghjemme.no får du kjøpt produkter for toalett og baderom fra Separett toalett, deriblant varmesete Separett for utedo og urinal. Slik kan du på praktisk vis unne deg kvalitetsprodukter til en billig pris, enkelt og greit på nettet. En oversikt over vårt utvalg og gode priser finner du her på Bygghjemme.no.

Du har sett alle 5 produkter

Billige Separett-produkter online

Separett er kjent for sine kvalitetsprodukter for toalett og baderom, ikke minst når det gjelder ulike former for moderne og miljøvennlige fritidstoalett. Trenger du for eksempel en ny do på hytta? Separett utedo er kanskje akkurat det du er ute etter. Undersøk på Bygghjemme.no hvilke produkter vi tilbyr, både for innendørs og utendørs bruk.

I vår nettbutikk kan du velge mellom diverse Separett hytteprodukter for en best mulig løsning for toalett og bad på hytta. I tillegg til utedo og toalettseter byr vi på tilleggsutstyr og ulike komponenter som trengs på bad og do. For eksempel kan vi by på avløpsrens Separett, både effektivt og miljøvennlig.

Innovative produkter til en god pris

Når du handler online hos oss på Bygghjemme.no kan du velge mellom miljøvennlige og praktiske produkter av høy kvalitet, til gunstige priser. Har du vurdert å gå til anskaffelse av et forbrenningstoalett? Dette er en velprøvd, praktisk og hygienisk løsning som hverken krever innlagt vann eller avløp, perfekt for hytta.

Fra serien Separett Villa finner du biotoaletter til konkurransedyktige priser. Bygghjemme.no gir deg dermed muligheten til å utstyre hus og hytte på en moderne og økologisk måte, som skåner både klima og din personlige økonomi. Ta en titt på vårt utvalg og våre tilbud, og gå til innkjøp av produkter fra Separett, med god samvittighet.