Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon til hage – skap hygge i hagen

Selv om de fleste forbinder hyggestunder i hagen med sol, blomster og grønne farger kan du skape en hage som gir glede gjennom hele året. I denne artikkelen har vi samlet noen tips til norske hager som vil gi en ekstra god og lun stemning.

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-23

 

De fleste sommerdrømmer handler om hygge i hagen, og vi nordmenn er veldig glade i å skape gode minner utendørs under vår, sommer og utover sensommeren. Om vinteren er hagen ofte dekket av snø, og selv om vi kan lage snømenn og snøkuler, er det begrenset hvor mye vi kan gjøre i hagen på vinterstid. Vi har samlet det beste vi har av inspirasjon til hagen – slik at du kan bruke tid ute hele året!

  

Blomster i hagen gir farge i hverdagen

 

Det er lite å velge blant av helårsplanter i norske hager, så det er jo hyggelig å gjøre ekstra stas på de månedene som ulike planter er i full blomst. Mange blomster skal plantes når temperaturen går i pluss på natten igjen, og vil gi deg en fargerik hage gjennom hele våren og sommeren. På Bygghjemme finner du en mengde kvalitetsrike blomsterkasser til gode priser. De kommer i alle mulige størrelser og fasonger, slik at du kan skape oaser av blomster i hagen din, eller til og med på verandaen. Det er nemlig få ting som gir så mye hygge i hagen som et mangfold av fargerike og duftende blomster.

 

 

Gi hagen det lille ekstra

 

Det store bildet handler om riktige detaljer. Ved å sette opp ulike hagefigurer og hagedekorasjoner vil hagen din få en helt egen personlighet som følger din stil. Mange hagefigurer tåler også frost, og kan bli værende ute i hagen utover høsten, eller til og med hele året. Vi har et stort utvalg av hagefigurer på nett slik at du kan skape hygge i hagen din og slippe løs kreativ frihet. 

Men detaljer handler ikke bare om hagefigurer. Hagedekorasjoner omfatter også utebelysning, og med lys kan man virkelig bli kreativ. Det vil garantert gjøre enhver norsk hage mer livlig og magisk, og er en detalj som skaper hygge i hagen 365 dager i året. Vi har gode løsninger på utebelysning for å skape lun stemning i hagen eller på uteplassen. Miks og match med lysslynger, lys som er på bakkehøyde, små lyktestolper og fasadebelysning. La lysene lyse opp de områdene i hagen du er stolt av, og gi ekstra belysning til sitteområdet for å gi hygge i hagen til sene sommerkvelder og ettermiddager om vinteren.

 

hagedekorasjon lampe bygghjemme

 

Flott flammelampe med dansende LED-lys og innebygget høyttaler fra Sunwind. Den perfekte dekorasjonen for hyggelige hagekvelder!

 

 

Med en paviljong får du beskyttelse mot både sol og regn

 

For å sette prikken over i-en i hagen og skape et rom for hygge, vil en paviljong virkelig gi deg det lille ekstra. På Bygghjemme finner du både minimalistiske paviljonger samt mer romantiske og klassiske varianter. Ved å sette inn en helårsgrill vil du også kunne søke ly under paviljongen når det regner eller snør ute, og samtidig nyte mat utendørs. Om sommeren vil paviljongen garantert bli hagens midtpunkt når solen steker. En kvalitetsrik paviljong gir maksimal hygge i hagen; den kan føles skjermende på sommeren, og lun om vinteren

 

Se aktuelle tilbud på produkter til hage og utemiljø her!

 

rimelig pergola bygghjemme 

En pergola er et genialt valg for den som vil skape ekstra hygge i hagen!