Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Hagefigurer og hagedekorasjon

Filter

sunwind

(1)

Sortere

1 Produkt

Du har sett alle 1 produkter

Vil du sette et unikt og personlig preg på hagen, terrassen eller uteområdet ditt? Da kan hagefigurer i betong være akkurat det du leter etter. Vi har et spennende utvalg av fine hagedyr, med et stilrent og rustikt uttrykk. Finn din favoritt, og sett ditt personlige preg på uteområdet!

Hva er hagefigurene laget av?

Hagefigurene er stort sett laget av solid betong som tåler frost. Vi anbefaler likevel at du lagrer figurene innendørs om vinteren, for å bevare den fine finishen. Betongen har en matt, stenaktig overflate som glir naturlig inn i det utendørs hagemiljøet. Du finner mange fine varianter av hagefigurer nettbutikk.

Hvordan skaper jeg stemning i hagen?

Du kan sette et sjarmerende dyr under epletreet – eller skape stemning og idyll med rislende vann! Uansett hva du foretrekker har du mange fine valgmuligheter hos oss. Vi har et spennende utvalg av både hagefigurer og fontener, og det er kun fantasien din som setter grenser for hvilken stemning du kan skape i hagen.

Hvilke valgmuligheter har jeg?

Utvalget i nettbutikken kan variere, men du kan alltid finne fine hagefigurer til salgs hos oss. Det gjelder bare å finne din favoritt! Eller kanskje du vil ha flere? Du kan velge flere hagefigurer dyr og plassere disse rundt på uteområdet, alene eller hver for seg. Skap det uttrykket akkurat du ønsker deg.