Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Slagboremaskin | Verktøy på nett

Filter

1 280 kr

4 559 kr

1280
1280
4559
4559

dewalt

(3)

makita

(9)

metabo

(2)

Slagbormaskin

(6)

Slagbor/Skrutrekker

(2)

Slagdrill

(3)

Skru/Bormaskin

(3)

Batteri

(9)

Strøm

(5)

10,8

(2)

18,0

(7)

230,0

(4)

300 W

1 010 W

300
300
1010
1010

Sortere

14 Produkter

Du har sett alle 14 produkter

Med en slagboremaskin kan du effektivt bore hull i vegger. Deaktiverer du slagfunksjonen, fungerer verktøyet også ypperlig til boring i keramiske fliser og metall. Hos bygghjemme.no finner du solide slagboremaskine batteri, så vel som billige slagboremaskiner med ledning for strømtilførsel. Finn en variant som passer til dine arbeidsoppgaver i og utenfor hjemmet!

Hvor mye bør man legge i en slagboremaskin?

I en slagboremaskine test vil du som regel finne både dyre og billige slagboremaskiner som scorer høyt. De dyreste variantene er ofte kraftigere, har børsteløs motor og er batteridrevet. En billig slagboremaskin har gjerne ledning, men kan også være batteridrevet, og passer fint til mindre krevende prosjekter for hobbysnekkeren.

Hvilke primære bruksområder har en slagboremaskin?

Før du finner et godt slagboremaskine tilbud på bygghjemme.no, bør du tenke over hva maskinen skal brukes til. En slagboremaskin kan brukes til mer enn bare å bore i vegger. Robuste slagborer kan også bore i betong eller stein. Maskinen jobber med høyt turtall, noe som gjør den gunstig til boring i metall.

Hva annet kan en slagboremaskin brukes til?

En slagboremaskin kan brukes til mer enn bare boring i ulike materialer. Dersom du setter en blandevisp i borchucken, kan du faktisk bruke maskinen til å blande diverse materialer – som for eksempel maling eller mørtel. Husk på at dersom du skal bruke en slagboremaskin til boring i keramiske fliser, bør slagfunksjonen slås av.