Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Batterier og batteriladere på nett

Filter

219 kr

2 690 kr

219
219
2690
2690

Bare vis nyheter

(11)

al-ko

(3)

arnold

(2)

gardena

(3)

mtd

(5)

stiga

(11)

wolf garten

(3)

Sortere

27 Produkter

Du har sett alle 27 produkter

Batterier og batteriladere er noe mange er avhengige av i hverdagen. Du har kanskje bil og leser derfor test av batteriladere bil kan bruke, eller tester av batteriladere generelt. Uansett vil du se at det er mange faktorer som spiller inn når kvaliteten på batteriladere vurderes. Hos bygghjemme.no finner du høykvalitets batteriladere som lader batterier – f.eks. lithium batteri – på en sikker måte.

Hvordan spare batteri?

Mange ønsker å spare batteriet slik at det ikke trenger å lades opp eller skiftes ut så ofte. De fleste batterier blir gradvis mindre effektive etter å ha gjennomgått mange ladesykluser, enten du bruker 12V 24V batteriladere. Du kan spare batteri ved å slå enheten som bruker batteriet helt av når produktet ikke er i bruk, og ikke la produktet stå på tomgang.

Hva er et batteri laget av?

Ulike batterier kan ha ulik sammensetning, men generelt for de fleste batterier, er at de består av en rekke galvaniske celler. Hver av disse cellene består av en katode (fungerer som minuspol) og en anode (fungerer som plusspol), samt elektrolytt og gjerne en saltbro eller kanskje en separator. Sjekk utvalget til bygghjemme.no, enten du er på jakt etter anbefalte AA batteriladere eller noe annet!

Hvordan bruke batterilader?

Det er enkelt å bruke en batterilader dersom du har ett eller flere oppladbare batterier som trenger å lades. Som regel trenger du kun å sette batteriet på plass i laderen, og deretter starter ladeprosessen av seg selv. Sørg for at laderen er koblet til strøm med stikkontakt, og at apparatet er slått på. Deretter er det bare å vente til ditt batteri er fullt oppladet!