Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Cafégruppe

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Verandaen er ikke komplett uten en innbydende sittekrok for varme, solfylte dager. Kundeservice med lang erfaring kan hjelpe deg med å finne en sjarmerende cafégruppe til gunstige priser. Etterpå kan du trekke deg tilbake med en god bok og nyte de små, fine stundene.

Perfekt for sene sommerkvelder

En innbydende cafégruppe innbyr til varme kvelder med nære venner og gode samtaler. Møbelet vedlikeholdes enkelt med en fuktig klut, så det er raskt å gjøre alt pent dersom du skulle få uventet besøk eller hvis du vil sette deg ut og nyte solen. Gruppen gjør seg like bra på verandaen, i hagen eller på balkongen. Bruksområdene er mange, og de setter et varmt og hyggelig preg på utearealet.

Gjør det ekstra hyggelig med et par kubbelys og noen blomster for å sette stemningen. Har du en fin og komfortabel cafégruppe har du alt klart for mange gode stunder både for deg selv og i selskap med de du bryr deg mest om. Finn gruppen som passer for deg i dag!