Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Hagestol tre

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Har du et ensomt hagebord i hagen, eller trenger du ekstra hagestoler til hyggelige sammenkomster? Da er bygghjemme.no stedet for deg. Her får du kjøpt en solid og stilfull hagestol i tre fra kjente og kjære varemerker til rimelige priser.

Aldri en stol for lite

En hagestol i tre er både lett av vekt og rask å klappe sammen, så de er enkle å flytte rundt på samt oppbevare. De krever et minimalt plassbehov. Hagestolene vi tilbyr har god kvalitet, og du vil ha nytte av dem i flere år. Stolene krever lite vedlikehold, men oppbevar dem på et tørt sted når hagesesongen er over. Unngå mye fuktighet, det kan skade treverket over tid.

Hagestol i tre har god kvalitet, lekkert design og den selges til gunstige priser. Du trenger ikke å bekymre deg for om du mangler en stol til sammenkomster eller selskaper i hagen din, for hos bygghjemme.no finner du alltid et stort utvalg av kvalitets produkter. Hagestolen er enkel å ta frem og sette bort.