Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Kompostering med kompostkvern eller kompostbeholder

Filter

370 kr

7 400 kr

370
370
7400
7400

sunwind

(2)

Sortere

2 Produkter

Separettkompen Sunwind

Separettkompen Sunwind

7 400 krVeil. 7 790,-

Se prisen!

Du har sett alle 2 produkter

Å ha egen kompost er en enkel måte å ivareta miljøet på, og samtidig få næringsrik hagejord plantene elsker. Komposter lukter ikke, og tar lite plass. Du lærer deg raskt hvordan du skal gå fram, og kan begynne med en gang du får utstyret. Kjøp en billig kompostkvern eller kompostbeholder på nett via bygghjemme.no!

Hva er kompostering?

Kompostering er en prosess der avfall brytes ned og bakteriene i jorden får næring fra avfallet. Du kan bruke både hageavfall og matavfall til kompostering. Dette er en flott måte å sikre at næringen fra matavfallet eller hageavfallet ikke går tapt. Kompostering er ikke det samme som å råtne, da prosessen benytter oksygen.

Hvordan starte kompost?

Kompost sparer miljøet, men mange er nok skeptiske fordi de tror det tar tid å starte med kompostering. Hos oss på bygghjemme.no får du utstyret du trenger til å begynne. Du trenger en kompostbeholder, bunnplate og litt strø. Strøet skal du bruke til å strø over avfallet hver gang du legger avfall i komposten.

Hvor kan jeg kjøpe riktig utstyr?

Du kan kjøpe alt nødvendig utstyr til kompostering hos oss. Det er billig å handle kompostbeholder og bunn online, og om det er noe du lurer på kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med å komme i gang med dette miljøtiltaket, som også gir næringsrik jord blomster og planter setter pris på.