Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Varmkompostering og kompostbeholder | Investering for hage og miljø

Filter

370 kr

7 400 kr

370
370
7400
7400

sunwind

(2)

Sortere

2 Produkter

Separettkompen Sunwind

Separettkompen Sunwind

7 400 krVeil. 7 790,-

Se prisen!

Du har sett alle 2 produkter

Å bruke diverse avfall fra hage og matavfall fra kjøkken kan gi god og næringsrik jord til eget hagebruk. Dette kan du enkelt få til hjemme ved bruk av varmkompost. Du finner billige kompostbeholder varmkompostering online hos bygghjemme.no. Dette er en god investering for både miljøet og hagen din. Plantene dine vil belønne deg med ekstra flott blomstring og frodige blader.

Hvor mange grader i en varmkompost?

Dersom du kjøper en kompostbeholder varmkompostering, vil du få en tett og godt isolert beholder som holder skadedyr som rotter unna. I tillegg sørger den gode isolasjonen for at temperaturen holder seg relativt høy. Temperaturen i majoriteten av kompostmassen holder gjerne 50–55 grader celsius. Temperaturen bør ikke overstige 60 grader, da dette kan ødelegge den sunne bakteriefloraen. Finn en god kompostbeholder pris på siden vår!

Hvordan få varmkompost?

Det er enkelt å sette i gang! I en kompostbinge varmkompost er det ofte nødvendig å dekke bunnen med et grovt lag av kvister før du begynner. Dette er for å gi god lufttilgang fra undersiden. Deretter er det bare å fylle på med matavfall jevnlig, noe som vil gi mikroorganismene jevn tilgang på næring. Legg et lag kompoststrø øverst, og vend på blandingen jevnlig for god oksygentilgang.

Hva kan komposteres?

Det aller meste av matavfall og diverse annet organisk avfall kan tilføres din varmkompost binge. Dette inkluderer både epleskrotter, teposer, middagsrester, potetskrell og til og med tørkepapir. Det er imidlertid enkelte ting du ikke bør legge i din kompostbeholder, som for eksempel bein, helt eggeskall (må knuses først), hår, bleier, kattesand og sitrusskall i større mengder. Sørg for en jevn balanse mellom karbonrikt og nitrogenrikt avfall.