Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Hengelås | Sikr dyrebare gjenstander på billig vis

Filter

55 kr

1 415 kr

55
55
1415
1415

Bare vis nyheter

(2)

abus

(4)

habo

(7)

Sortere

11 Produkter

Du har sett alle 11 produkter

I dag finnes det mange forskjellige typer hengelåser. En hengelås med kode sikrer for eksempel effektivt verdier du er redd for. Da slipper du å huske på en nøkkel, og låsen er enkel å bruke. Nå kan du finne en lås som passer for deg, enten du vil låse et skap eller andre gjenstander.

Hva er fordelene med en hengelås med kode?

Om du skaffer en kodelås hengelås er det mange fordeler. Du kan bestemme koden din selv og du kan bestemme hvor mange siffer denne koden skal ha. Det gjør det vanskelig for alle andre å knekke koden, og du slipper samtidig å passe på en nøkkel. Hengelås med nøkkel er imidlertid også et godt alternativ!

Hva bør jeg velge?

Avhengig av hva du skal sikre, så er det ulike låser som anbefales. Det finnes mange kjente merker, som f.eks. Cocraft hengelås. Hos bygghjemme.no finner du hengelåser fra flere ulike produsenter, enten med kode eller nøkkel. Velg gjerne en hengelås med kode om du har en tendens til å miste nøkler.

Hvor sikker er hengelåsen?

Hengelåsene er veldig sikre. For at en hengelås FG godkjent, så må den oppfylle forskjellige krav. Hengelåser kategoriseres etter sikkerhetsklasse 1, 2, 3 eller 4. Klasse 1 er egnet for vinduer, verktøyskap og klesskap. Klasse 2 kan brukes til lås på kjellere, sykler og boder. Klasse 3 er egnet for båtmotorer og mopeder, mens