Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Blandebatterier og vannkraner

Badekararmatur

Filter

706kr
33948kr
706
706
33948
33948

Vis kun kampanjeprodukter

(6)

bathlife

(6)

grohe

(3)

hafa

(1)

hansgrohe

(5)

nordhem

(1)

noro

(2)

primy

(1)

Krom

(15)

Matt Svart

(3)

Mattsvart

(3)

Messing

(5)

Blank Grå

(2)

Amber

(1)

Rustfritt Stål

(1)

Shadow

(1)

Sand

(1)

Matt Grå

(2)

Badekarbatteri

(11)

Dusjsett

(3)

Badekarsbatteri

(1)

Dusj- og Badekarbatteri

(1)

Gulvbatteri

(1)

Innbygningsdel

(1)

Vannutkast

(1)

Kun hurtig levering

(4)

Sortere

19 Produkter

Du har sett alle 19 produkter

Badekarbatteriet topper badekarets utseende, og et stilig badekarbatteri er med på å gi hele badet et fullverdig uttrykk. Derfor er ikke valget av armatur til badekar noe du bør overlate til tilfeldighetene. Legg litt ekstra energi og fokus i å utstyre badet med de siste detaljene. Det kan være detaljene som avgjør om du blir helt fornøyd med sluttresultatet.

Siden baderom er forskjellige, har vi på bygghjemme.no også en rekke forskjellige modeller av badekarbatterier. Vi fører både gulvmodeller, karkantbatterier og veggmonterte badekarbatterier. Du finner dem i retrodesign og stilrene, og mer eksklusive design. De gulvmonterte badekarbatteriene er for eksempel blandebatterimodeller som virkelig er med på å gi baderommet det unike uttrykket – særlig i kombinasjon med et frittstående badekar.

Ettersom vi på bygghjemme.no kun leverer populære modeller fra anerkjente produsenter av baderomsutstyr, kan du være sikker på at produktene holder høy kvalitet. Dette gjelder selvsagt også badekarbatteriene, som tilfredsstiller alle sikkerhetskrav, for eksempel sikkerhetssperre, fortrinnsvis ved 40 grader, samt justerbar temperaturbegrensning. De fleste blandebatteri til badekar har også ergonomisk utforming og er lette å betjene, selv med én enkelt hånd. Derfor gjør du et godt valg dersom du bestiller badekarbatteri og baderomsutstyr fra oss. Vi er også behjelpelige per telefon dersom du har noen spørsmål.