Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Tilbehør toalett og WC

Filter

62kr
26790kr
62
62
26790
26790

Bare vis nyheter

(1)

cinderella

(8)

grohe

(1)

gustavsberg

(2)

ljungmann

(2)

porta potti

(5)

separett

(1)

sunwind

(22)

svedbergs

(1)

tiger

(2)

westerbergs

(1)

Kun hurtig levering

(4)

Sortere

45 Produkter

Armstøtte Gustavsberg

Armstøtte Gustavsberg

2 300 kr

Se prisen!

Luftepakke Cinderella

Luftepakke Cinderella

1 080 kr

Se prisen!

Poseholder Sunwind

Poseholder Sunwind

474 kr

Se prisen!

Du har sett 36 av 45 produkter
1 av 2

For at baderommet og toalettet skal fungere optimalt i hverdagen, er det en rekke småprodukter som er nyttige og nødvendige i tillegg til baderomsmøblene og interiøret. For å tilby hele spekteret av nødvendigheter til badet og toalettrommet, har vi samlet tilbehøret i en egen kategori her. Du vil finne en rekke nyttige produkter som toalettseter og sisterner, spyleknapper i ulike utførelser, badekrakker og fotskamler, varmeseter til biotoaletter, sanitærbark og sanitærvæske, biobark og toalettpapir med mer.

Også når det gjelder tilbehøret holder vi oss til de erfarne produsentene, og produktene i denne kategorien passer til øvrige produkter i sortimentet her på bygghjemme.no. Her finner du ofte også gode tilbud på tilbehør til toalett og bad.

Har du spørsmål eller ser du etter produkter som foreløpig ikke finnes i sortimentet vårt, kan du gjerne kontakte oss. Vi er tilgjengelige både på e-post og telefon mellom kl. 9 og 14 på hverdager, og telefonnummeret finner du her på siden. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å svare på produktspørsmål og andre henvendelser som gjelder hele sortimentet på bygghjemme.no. Vi oppgraderer stadig utvalget vårt med nye produkter, og som kunde vil du alltid være med på å påvirke hva vi legger til av nyheter.