Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Vegghengt toalett

Filter

617kr
17890kr
617
617
17890
17890

duravit

(3)

grohe

(1)

gustavsberg

(4)

hafa

(2)

laufen

(7)

porsgrund

(2)

svedbergs

(2)

villeroy & boch

(6)

392mm
700mm
392
392
700
700

Kun hurtig levering

(22)

Sortere

27 Produkter

Vegghengt Toalett Gustavsberg Estetic 8330 Hygienic Flush

Leveringstid 2-3 uker

Vegghengt Toalett Laufen Pro Compact

Midlertidig utsolgt

Vegghengt Toalett Laufen Pro Rimless

Midlertidig utsolgt

Vegghengt toalett Gustavsberg Nautic 1522

Midlertidig utsolgt

Vegghengt Toalett Laufen Pro 820966 Rimless

Midlertidig utsolgt

Du har sett alle 27 produkter

Et veggmontert toalett er svært praktisk når det kommer til renhold. Det er færre overflater eller kriker og kroker som samler støv, noe som gjør det enkelt å vaske under toalettet. Et vegghengt toalett ser også eksklusivt ut og gir baderommet et unikt preg.

Når det gjelder vegghengt do, krever det litt mer forhåndsplanlegging og arbeid i selve monteringsfasen, men resultatet er gjerne verdt arbeidet. Benytt deg av en autorisert rørlegger til selve forhåndsarbeidet og monteringen for at resultatet skal tilfredsstille kravene til våtrom og toalett. Det anbefales også å bruke anerkjente produkter fra nordiske produsenter, og du bør styre unna de aller rimeligste utgavene som er å få på markedet. Her hos oss på bygghjemme.no fører vi kun godkjente vegghengte toaletter som er laget i Norden. Disse tilfredsstiller kravene, slik at du som kunde kan være helt trygg på kvaliteten når du handler hos oss. Du får også produsentens garanti med på kjøpet.

Bla deg gjennom utvalget vårt her på nettsiden for å finne et vegghengt toalett som passer ditt baderom eller toalettrom. Vi har modeller med både utvendig og innvendig sisterne, og som nevnt har dette med planleggingsfasen og merarbeidet å gjøre. Vil du ha den rimeligste løsningen, velger du et vegghengt toalett med utvendig sisterne.