Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon til et stilig mørkt bad med fliser

Trenger du å freshe opp badet, men vet ikke hvor du skal starte? Å bytte fliser på badet et godt sted å begynne. De fleste kan legge nye fliser selv – og å gå til innkjøp av lekre, mørke fliser vil absolutt gi badet et stilig ansiktsløft!

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-23

 

Selv om interiørtrender i norske hjem ofte forbindes med lyse og luftige rom hvor hvite overflater dominerer, er det absolutt lov å eksperimentere litt. Mørke og luksuriøse bad er i trendbildet for tiden, og det finnes mange kreative løsninger for den som er ute etter litt mørkere toner på badet.

Vi har i denne artikkelen samlet inspirasjon til mørkt bad – slik at du kan få drømmebadet som virkelig er i trendbildet nå!

 

Se denne lekre, sorte flisen fra Hill Ceramic!

 

Mørke baderomsfliser

Ved å benytte deg av mørke farger på badet vil du oppleve at badet blir enklere å holde rent. Enhver liten flekk blir ikke synlig, noe som ofte er tilfelle i hvite baderom. Vi har kvalitetsrike baderomsfliser til inspirasjon når du skal sette i gang. Du kan enkelt sortere på farge i oversikten, så her lønner det seg å scrolle litt. Husk at mørke toner passer godt sammen med hvite baderomsmøbler og dekorasjoner eller elementer av gull, dersom du ønsker å skape en oase av luksus og velvære.

 

Se aktuelle tilbud på servantbatterier i lekker messing- eller kobberfarge

 

Vi har mørke baderomsfliser med ulike mønster og teksturer, i tillegg til fliser som gjenspeiler naturstein. Spreke mosaikkfliser med en kombinasjon av svart og hvit kan være en god kontrast mot vegger som dekkes av større og mørkere fliser. Finn inspirasjon til mørkt bad ved å bla gjennom våre ulike mosaikkfliser og mørke fliser for å finne det som passer for deg. Vi har alltid gode tilbud på kvalitetsrike fliser på nett!

 

mørk flis mosaikk bygghjemme 

Mosaikk fra Hill Ceramic med mørkegrått mønster – en lekker kontrast til de mørke flisene på gulv og vegg!

 

Bytte fliser på bad

Dersom du har fliser på badet fra før av, går det an å prøve ut metoden som ofte kalles ‘flis på flis’. Dette betyr at du legger nye fliser direkte oppå de andre flisene. Slik sparer du både tid og penger, siden du både slipper å legge ny membran og alt arbeidet med å fjerne eksisterende fliser.

Hvis du likevel må fjerne gamle fliser, er det lurt å kjøpe eller leie en borhammer. Dette verktøyet er supereffektivt og sparer deg for masse tid når du skal fjerne fliser. En mer tradisjonell metode er å slå løs med hammer og slegge. Hvis du ikke har fliser på badet fra før av legger du fliser ved å bruke flislim, feste fliser, og fylle inn fugemasse. Dette er et presist stykke arbeid som sender enhver inn i en mediterende harmoni. Det er med andre ord lurt å sørge for arbeidsro og å ha god tid for å gjøre nøyaktig flislegging.

  

Fordeler med fliser

Det finnes mange fordeler med fliser. De er enkle å rengjøre, og gir deg uendelige muligheter når det kommer til fargevalg. Det ville kanskje sett trist ut med svartmalte vegger på badet, men vi kan garantere at våre mørke fliser til baderom vil gi et preg av stil og luksus. Fliser blir et livlig innspill på baderommet med ulike teksturer. Våre mørke hexagonfliser og keramiske bruntoner skaper annerledes overflater og en følelse av tidløshet i rommet. Faktisk har vi også fliser som ser ut som om de er laget av tre! Vi har billige priser på fliser, og nettopp derfor blir mørke fliser på badet en økonomisk og stilren renovering du kan utføre helt på egenhånd.

 

hill ceramic flis bygghjemme 

Lekker, mørk flis med luksuriøse detaljer fra Hill Ceramic. Denne modellen finnes også i flere farger og mønster

 

Populære artikler

Andre som leste denne artikkelen leste også