Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Klatrestativ og klatrenett med høy kvalitet

Filter

3 805 kr

7 869 kr

3805
3805
7869
7869

plus

(10)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

På nett hos bygghjemme.no kan du kjøpe lekeapparater som barna vil sette stor pris på å kunne leke med hjemme i hagen. Klatrestativ barn kan leke med er alltid populært, og for ekstra moro kan et billig klatrenett lekeplass kjøpes i tillegg. Vi har mange varianter av klatrestativer online – til både små og store barn!

Skal du kjøpe klatrestativ til barna?

Hvis du skal kjøpe et klatrestativ til hagen eller lekeplassen, kan det lønne seg å handle online hos bygghjemme.no. Vi har ulike klatrestativ både med og uten klatrenett til barn, og noen av utgavene har også både rutsjebane og huskestativ inkludert. Våre klatrestativ finnes også i ulike prisklasser og er tilpasset ulike hagestørrelser.

Hvilken størrelse skal du se etter?

Hvis du vil ha sette opp et klatrestativ barn ute i hagen, vil størrelsen avhenge av størrelsen på hagen din. En mindre hageflekk kan gjerne få plass til et lite klatrestativ, eller kanskje et hage klatrenett kan fungere godt. For større hager har vi større klatrestativer som flere barn kan leke i samtidig.

Hvordan lage klatrenett?

Vil du ha et klatrenett barn kan leke i på klatrestativet, kan du binde opp tau på kryss og tvers. Men for å få et trygt og sikkert nett kan det være enklere å kjøpe et ferdig online hos bygghjemme.no. Vi fører kun produkter av høy kvalitet som tilfredsstiller gjeldende sikkerhetsforskrifter for klatrestativer i Norge.