Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

LED-pærer

Filter

89kr
601kr

halo design

(2)

pr home

(1)

star trading

(19)

sunwind

(22)

LED-lyspære

(30)

LED-pære

(7)

Kabel

(3)

LED-Pære

(2)

LED-lampa

(1)

Reservepære

(1)

Kun hurtig levering

(12)

Sortere

44 Produkter

LED-pære Sunwind G4 1W

LED-pære Sunwind G4 1W

99 kr

Prispresset

LED-pære Sunwind E27

LED-pære Sunwind E27

fra 109 kr

Prispresset

LED-pære Sunwind E14 1W

LED-pære Sunwind E14 1W

169 kr

Prispresset

LED-pære Sunwind E14

LED-pære Sunwind E14

fra 109 kr

Prispresset

Du har sett 36 av 44 produkter
1 av 2

En LED-pære er en lyskilde som flere og flere skifter til. Led-pærene tilhører fremtiden, da de avgir lite varme, har meget lang holdbarhet og er strømbesparende. LED står for Light Emitting Diode. Bare et par mm er størrelsen på LED, og de er pakket med teknologiske finesser. I en tid der tradisjonelle glødelamper er forbudt og halogen skal fases ut er det LED som tar over. Hele tiden forbedres LED-pærene teknologisk, og nå er fargen på lyset det samme som de gamle glødelampene. Å kjøpe LED pærer koster litt, men det tar du fort igjen med lavere strømforbruk og lengre levetid. LED-pærer utvikles hele tiden, og blir bedre og bedre. De får stadig lengre levetid og lavere pris.

Ulike typer av LED-pærer

Det fins mange ulike typer av LED-pærer som du kan velge mellom, og vi utvider vårt sortiment hele tiden. Før du kjøper led-pærer må du sjekke et par ting. Det første du må sjekke er hvilken lampeuttak du har. Deretter hvilken strømforsyning du trenger, slik at det ikke blir for lite eller for mye watt for belysningen. Skal du kjøpe for bruk innendørs eller utendørs? Det stilles ulike krav til lyspæren. En LED-pære er mer miljøvennlig enn vanlige pærer. Hvorfor det? Når du kjøper en LED-pære kan den være litt dyrere i innkjøp, men den har veldig lang levetid og trekker mye mindre i strøm. Tar vi en 8-watt LED-pære så lyser den som en vanlig 60 watt lyspære. Når du vurderer lysstyrken kan du ikke sammenligne watt uten lumen. Lysstyrken måles i lumen hos LED-pærer. Hvilke farge får du på lyset hos en LED-pære? Du kan velge mellom kaldt lys og varmt lys. Kaldt lys brukes mye hvor du trenger fokus og gir tilbake de riktige fargene som gjør deg komfortabel. Varmt lys er mye brukt for koseligere atmosfærer. I hvite rom anbefales ikke kaldt lys. Velg kaldt lys for rom med varme farger og motsatt, og du vil trives veldig godt hjemme. Tips når du kjøper LED; se på pakningen etter størrelse på sokkel, levetid, fargegjengivelse og antall lumen (lm).

Kjøp LED-pærer, og spar strømutgifter og energibruk

Å kjøp LED pærer på nett er et smart valg. Bygghjemme.no har lave priser på LED-pærer, og i vårt store sortiment finner du mange ulike merker, varetyper og med ulike sokler. De er de mest energivennlige av alle ulike sorter lyspærer du får kjøpt til lyskildene dine, og over tid sparer du mye i strømutgifter og energibruk. Hos oss får du bra kvalitet til lave priser.