Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Veggstolpe Dolle for Walk-In

Veggstolpe Dolle
for Walk-In

fra 124 kr
Velg Farge
Velg Lengde
Lagervare  - Leveres normalt innen 3-4 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 395 kr
Veggstolpe Dolle for Walk-In er et sentralt element i Walk-In garderobesystemet. Veggstolpen er laget av pulverlakkert stål og størrelser og er enkel å montere.
Varemerke

Beskrivelse

Veggstolpe Dolle for Walk-In er et sentralt element i Walk-In garderobesystemet. Veggstolpen er laget av pulverlakkert stål og størrelser og er enkel å montere.
Sentral vertikal veggstolpe for Walk-In system
Den vertikale veggstolpen er et sentralt element i Walk-In garderobesystemet, da veggstolpen i kombinasjon med den horisontale opphengsskinnen fungerer som en bærende struktur. Veggstolpen er laget av pulverlakkert stål og er enkel å montere.

Enkel installasjon
Veggstolpen, som skal monteres vertikalt på veggen, hektes enkelt på de allerede monterte horisontale opphengsskinnene. Installasjonen er enkel og har kun tre trinn: Hekt de vertikale veggstolpene på den allerede installerte horisontale opphengsskinnen, fest stolpene med skruer fra Dolles Wallfix monteringssett, og legg deretter til hyllene du ønsker. Når du har satt opp støttestrukturen til ditt Walk-In system bestående av både vertikale veggstolper og horisontale hengeskinner, kan du fritt designe ditt eget garderobesystem med tilbehør fra både Walk-In- og Primeslot-serien.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.3102060-6600D
FargeGrå, Hvit
Lengde1195, 1995 mm
SerieWalk-In
TypeGarderobe
MaterialeMetall