Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Inspirasjon til soverom: sette opp tapeter

Vurderer du å legge tapet på soverommet? Da bør du sjekke ut vårt store og rimelige sortiment av kvalitetstapeter fra Boråstapeter, Engblad & Co og Duro. Vi har her samlet inspirasjon til tapet på soverommet slik at du kan komme ett steg nærmere ditt drømmesoverom!

Av Bygghemma-redaktionen2023-03-30

 

 

For å skape en ekstra lun og drømmende atmosfære på soverommet er tapet det riktige valget. Det finnes så mange ulike tapeter, i alle mulige kombinasjoner av mønster og farger. Derfor er det lurt å få med seg et par tips og triks for å få tapeten til soverommet til å virkelig skape den harmoniske følelsen du ønsker deg. 

 

Skap harmoni på soverommet

Det anbefales å bruke blå eller grønne toner på soverommet, da disse gir oss en følelse av velvære og ro. Med andre ord kan tapeter til soverom være med på å lage en avslappende oase du virkelig kobler av i uten at du trenger å renovere hele soverommet. Fargepsykologi tilsier at grønne og blå toner gir rom for et stille sinn, og nettopp derfor er disse fargene så populære på soverommet. Vi har et stort utvalg av tapet til soverom på nett, slik at du kan finne den som passer best til ditt soverom.

 

Grønne toner: Vi anbefaler den mørke og dype varianten Dark Forest fra Boråstapeter, som gir dybde og stillhet til soverommet. Hvis du derimot ønsker en litt lysere variant, er Boråstapeter sin Light Olive et annet populært valg. Disse to fargene kan også kombineres på samme rom for å skape ulike nyanser av grønn. Ønsker du litt mer tekstur, kan Global Living Straw fra Engblad & Co være en tapet som faller i smak hos deg. 

 

Blå toner: For en ekstra luksuriøs følelse anbefaler vi Engblad & Co sin Lounge Luxe Royal; en tapet med dyp og mørk farge med en drømmende effekt. Hvis du ønsker en mer ensfarget tapet og har tilgang til mye lys på soverommet, vil også Stormy Weather fra Boråstapeter gi en kjølig og beroligende effekt. 

 

 

Mønster: Blå og grønne toner hører naturen til, og dersom du er glad i naturen og planter, er det også mulig å velge en tapet som gjenspeiler elementer fra naturen. Enten du velger å dekke en enkeltvegg med mønstertapet med naturmotiv, eller er vågal nok til å dekke hele soverommet med en særegen tapet, har vi utvalget. Grønne planter gjenspeiles i tapetene Falsterbro III Hazel og Fern Forest fra Boråstapeter, mens du kan drømme deg bort i skandinaviske skoger med tapeten Pine fra Engblad & Co

 

Gøyale tapeter for barna

Barnerommet er også et populært sted å legge tapet, og vi har selvsagt flotte tapeter til soverom som egner seg godt for de minste. Til barna er det mange fargespreke tapeter å velge mellom til soverommet, men vi vil si at de mest fargerike typene er nei-nei å bruke. Også barna trenger å roe seg ned når det er leggetid, så man bør heller fokusere på dusere mønster i toner av blå og grønn. La dem drømme seg bort i jungelen med Wild Jungle, lære om universet med tapeten Orbit, eller skap en følelse av norsk natur med Norblad Charlie. Dette gir også barna en flott mulighet til å lære om dyr og planeter, og skaper en leken atmosfære på barnerommet. Hvis du er mer minimalistisk er den duse og romantiske Näckros et annet flott alternativ når det gjelder tapet på barnerommet.

 

mønstret tapet bygghjemme

 

 

Populære artikler

Andre som leste denne artikkelen leste også