21 60 18 18Telefontid til 17.00
0
0 kr

Vinylgulv BerryAlloc Spirit XL Yosemite

Vinylgulv BerryAlloc Spirit XL Yosemite
Vinylgulv BerryAlloc Spirit XL Yosemite
Vinylgulv BerryAlloc Spirit XL Yosemite
Vinylgulv BerryAlloc Spirit XL Yosemite
433 kr/m²

Laveste totalpris 1 082 kr

Lagervare 
Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Beskrivelse

Vinylgulv har mange fordeler, det ingen overraskelse at vinyl har blitt et svært populært gulvmateriale. Med vinyl kan du få gulv som ser ut som stein eller treverk uten de medfølgende ulempene. Hvert mønster og hver farge er annerledes og definerer miljøet rundt deg. Vår kolleksjon inspirer deg til å gjøre det samme gjennom å gi deg et godt utvalgt av farger som kan freshe opp alle rommene i huset ditt i mange år frem i tid.
Luksuriøse og naturtro tredekorer i XL format! Spirit Pro 55 XL gir deg åtte dekorer med ekstra lange bord som er med på å skape dybde i et hvert rom. Takket være den unike overflaten med ekte trestruktur vil du ha store problemer med å skille våre Spirit vinylplanker fra et ekte tregulv.

Våre klikkvinylbord og fliser tilbyr deg et vakkert og holdbart gulv som kan legges hvor som helst i hjemmet ditt, selv på toppen av et eksisterende gulv, grunnet sin stabile konstruksjon. Uansett om ditt nåværende gulv består av fliser, tre eller betong, vil Spirit dekke over det uten problemer. Selv små høydeforskjeller vil forsvinne når Spirit vinylplanker eller fliser er installert.

Merk at fargegjengivelsen av bilder kan variere avhengig av skjerminnstillingen.
OBS! Husk å legge til ca 5 % svinn når du beregner forbruk gulv. Siden SPIRIT PRO 55 og SPIRIT XL har integrert underlag, er det ikke nødvendig eller anbefalt med ekstra underlag.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeBerryAlloc
Art.Nr.60001456
Bredde228 mm
Lengde1830 mm
Tykkelse5,5 mm
ImitasjonEik
Mønster1-Stav
SerieSpirit XL
Antall2,503 m2/pk
Tåler GulvvarmeJa
TypeVinylgulv
Antall6 stk/pakke
EAN-nr5414404225573
Nobb56084000