21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Traller og hengere

  Pris
  1 475 kr
  1 475 kr
  4 525 kr
  4 525 kr
  Varemerker

  Traller og hengere

  Hos oss på bygghjemme.no finner du det meste som trengs for å gjøre hagearbeidet enklere. Du finner også mange nyttige traller på nett til lave priser. Vi kan tilby både sentrifugalspreder, enklere type spredere og avfallsvogn. Sistnevnte er svært nyttig, og blir nærmest som en god venn når du skal trimme busker, kutte trær eller rake i hagen. Dersom du har en hagetraktor med tilhengerfeste er det nesten ingen grenser for hvor mange typer traller du kan investere i for å gjøre jobben lettere og raskere. Traller kan brukes som transportvogner, slik at du sparer ryggen din for unødvendige påkjenninger.

  Les mer
  Viser 4 av 4 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  mtd-brand-logojpg.jpg
  3 155 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  mtd-brand-logojpg.jpg
  3 365 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Nyttig hjelpemiddel utendørs

  En tralle kan brukes til så mangt, og våre traller er ikke noe unntak. Noen traller har krok som kan hektes på hengerfestet til hagetraktoren, mens andre kan skyves fremover eller bli dratt ved hjelp av et håndtak. Noen av våre traller er spredere, slik at du kan gjødsle hagen eller plenen på en enkel måte. En annen praktisk tralleutgave er avfallsvognen. Denne har et stativ hvor du kan hekte opp en plastsekk, og deretter fylle den med greiner og løv. Denne sekken kan deretter leveres direkte på søppelfyllingens grønne avdeling. Det finnes også traller som brukes til å frakte ting, slik som vedkubber eller redskap. En hage uten tralle er lite praktisk!

  Invester i en tralle som varer

  Din tralle skal vare i mange år fremover, og den skal fremfor alt gjøre hagearbeidet lettere. Kjøp traller online til en rimelig penge uten å måtte gå ned i kvalitet. Vi er et av Norges største byggevarehus på nett, og vi tilbyr kun produkter i god kvalitet. Dersom du lurer på noe angående våre hagetraller eller spredere, kan du gjerne kontakte vår hyggelige kundeservice.