Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Traller og hengere

Du har sett alle 7 produkter

Hos oss på bygghjemme.no finner du det meste som trengs for å gjøre hagearbeidet enklere. Du finner også mange nyttige traller på nett til lave priser. Vi kan tilby både sentrifugalspreder, enklere type spredere og avfallsvogn. Sistnevnte er svært nyttig, og blir nærmest som en god venn når du skal trimme busker, kutte trær eller rake i hagen. Dersom du har en hagetraktor med tilhengerfeste er det nesten ingen grenser for hvor mange typer traller du kan investere i for å gjøre jobben lettere og raskere. Traller kan brukes som transportvogner, slik at du sparer ryggen din for unødvendige påkjenninger.

Nyttig hjelpemiddel utendørs

En tralle kan brukes til så mangt, og våre traller er ikke noe unntak. Noen traller har krok som kan hektes på hengerfestet til hagetraktoren, mens andre kan skyves fremover eller bli dratt ved hjelp av et håndtak. Noen av våre traller er spredere, slik at du kan gjødsle hagen eller plenen på en enkel måte. En annen praktisk tralleutgave er avfallsvognen. Denne har et stativ hvor du kan hekte opp en plastsekk, og deretter fylle den med greiner og løv. Denne sekken kan deretter leveres direkte på søppelfyllingens grønne avdeling. Det finnes også traller som brukes til å frakte ting, slik som vedkubber eller redskap. En hage uten tralle er lite praktisk!

Invester i en tralle som varer

Din tralle skal vare i mange år fremover, og den skal fremfor alt gjøre hagearbeidet lettere. Kjøp traller online til en rimelig penge uten å måtte gå ned i kvalitet. Vi er et av Norges største byggevarehus på nett, og vi tilbyr kun produkter i god kvalitet. Dersom du lurer på noe angående våre hagetraller eller spredere, kan du gjerne kontakte vår hyggelige kundeservice.