Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Glassrekkverk

Filter

299 kr

11 223 kr

299
299
11223
11223

plus

(17)

rkc

(4)

Hvit

(4)

Trykkimpregnert på glass

(1)

Grunnmalt Svart

(1)

Rekkverk

(10)

Glassrekkverk

(6)

Stolpe

(3)

Gjerde

(2)

Glass

(5)

Herdet Glass

(10)

Tre/Glass

(1)

Stål/Glass

(2)

Furu

(3)

Sortere

21 Produkter

Du har sett alle 21 produkter

Når du bygger en terrasse, balkong eller ønsker en ny trapp, kan det være bra å ha et beskyttende og stabilt rekkverk. Et flott rekkverk passer inn utseendemessig, samtidig som hovedfunksjonen er å eliminere risikoen for at noen faller utenfor, og skader seg. Det er mange forskjellige alternativer å velge mellom når det gjelder rekkverk, men glassrekkverk har blitt veldig populært. Med et glassrekkverk kan du nyte utsikten og lyset. Glassrekkverk på verandaen gir deg fullt utbytte av en vakker panorama samtidig som det bidrar til at romfølelsen blir større, både inne og ute. Naturen kommer tetter på ved at du ser mer. Du finner glassrekkverk på nett, og kontakt oss på bygghjemme.no når tiden er inne for kjøp.

Hvorfor velge glassrekkverk?

Ønsker du et moderne og stilrent uttrykk er glassrekkverk tingen å satse på. Glassrekkverk gjør at du beholder den fine utsikten og lyset får slippe inn. Fasaden får et flott uttrykk, og det er ingen hemmelighet at et glassrekkverk kan få hvilket som helst hus til å se ut som det er verdt dobbelt så mye som det egentlig er. Du kan bruke det til rekkverk på trappen din også som gir et moderne uttrykk. Hvorfor skal man egentlig velge glassrekkverk? Det er jo billigere å bare snekre opp noen planker, men der er grunner nok for å velge det. For det første er det utsikten vi får et stort pluss, men også vedlikehold. Du slipper å vedlikeholde, for et glassrekkverk kan se like nytt ut om det går ti år. Mange tror at glass er mindre sikkert, men det er ikke tilfelle. Selvfølgelig må du velge riktig glass, for der er spesielle sikkerhetskrav du må følge. Når forskjellene på nivåene mellom rekkverkets plassering og bakken på utsiden er 50 centimeter eller høyere, må det benyttes laminert glass. Ved nivåforskjeller mindre enn 50 centimeter kan det benyttes herdet glass, uten å være i laminert utførelse. Et glass som er herdet vil knuses i mange mindre biter dersom uhellet er ute, og bitene blir ikke farlige slik. Dersom laminert glass får brudd sprekker glasset, men her knuses det ikke i mange biter men holdes sammen av laminatet, og faren for at en skjærer seg er minimale. Velger du rett glass er det like sikkert som et rekkverk i tre, og til og med mye sikrere. Miljøverdig er det også siden du heller ikke trenger å male et glassrekkverk. Maling og olje har giftige kjemikalier i seg. Du gjør et mer naturlig valg med glassrekkverk! Til slutt vil vi nevne at at glassrekkverk er tidløst. Ønsker du å endre farge på huset ditt? Et glassrekkverk komplimenterer huset ditt uansett farge og stil, og du trenger ikke gjøre noe med rekkverket. Hvordan monteres glasssrekkverket? Er det et spørsmål har vi kundeservise som hjelper deg med informasjon om hvilke monteringssystemer du kan velge mellom.

Bestill moderne glassrekkverk enkelt på nett

Hos oss ​​på bygghjemme.no får du moderne glassrekkverk på nett, og du slipper å lete rundt i butikkene for å finne riktig sort. Med et rekkverk i glass beholder du den fine utsikten, og lyset får slippe inn. Fasaden får et flott uttrykk, og det er ingen hemmelighet at et rekkverk i glass kan få hvilket som helst hus til å se dobbelt så dyrt ut. Passer også veldig godt til trapper, gir hjemmet ditt et moderne og stilrent uttrykk. Vi har mange års erfaring innen byggprodukter, og kan tilby våre kunder et stort utvalg fra mange kjente merker. Hvis du har spørsmål eller lurer på noe? Du er velkommen til å ta kontakt med kundeservice for hjelp.