21 60 18 18Telefontid til 17.00
0
0 kr

LED-belysning

Pris
186
186
849
849
Farge
Varemerker
Leveringstid
Design

LED-list og LED-strip

Kjøp LED-list og LED-strip nå hos oss på bygghjemme.no. Dette er det aller siste innen interiørdesign, og hos oss finner du slike produkter til faste lave priser. Hvorfor er LED-lister så populære, spør du kanskje? Jo, det er fordi de skaper en helt unik atmosfære og hjelper deg med å belyse steder i huset som kanskje kan være vanskelige å belyse på andre måter. For eksempel under kjøkkenbenken, inni skap eller under trappa. Se for deg en trapp der lyset følger alle trappetrinnene. Dette blir til et vakkert dekorelement i stuen eller i gangen. La gjerne fantasien løpe litt løpsk med slike morsomme produkter.

Les mer
Viser 4 av 4 produkter
Side 1 / 1
Lyslist Sunwind LED vridbar 2,2W
logo-sunwind.jpg
356 kr
375 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Flexy LED Beslag Design IP44 Varmhvit
logo_beslagdesign_liggande_svart1.jpg
fr. 186 kr
219 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Finnes i flere varianter
Gå til produkt
LED-armatur Markslöjd Combine
markslojd_logo_black_no-bg.jpg
fr. 349 kr
Leveres innen 3-5 hverdager
Finnes i flere varianter
Gå til produkt
LED-spot Markslöjd Combine
markslojd_logo_black_no-bg.jpg
fr. 399 kr
Leveres innen 3-5 hverdager
Finnes i flere varianter
Gå til produkt
Side 1 / 1

Enkle å montere

Kanskje har du et mørkt rom med få vinduer? Eller en del av et rom som er mindre opplyst? Her kan en lekker LED-strip komme til nytte. De er enkle å montere, siden de kommer med en selvklebende bakside. De kan dessuten klippes opp i akkurat den lengden du trenger. Derfor er de også svært flotte inni skap, om du vil fremheve ditt fineste porselen eller krystallglass. Noen av slike LED-strips har dessuten spesielle finesser, som dimbare eller farger som skifter. Du vil ikke angre om du skaffer deg slike lys, for de er både energisparende og praktiske på samme tid. Ta en titt i huset og se for deg hvor du kan dekorere med slike flotte lys.

Kjøp LED-lysene dine på nett

Billig LED-list og LED-strip er bare noe av det du finner her på bygghjemme.no. Vi er et av Norges største byggevarehus på nett, og kan tilby det meste du trenger innen blant annet belysning. Mange velger å bytte ut alle sine lyspærer med LED-lys for å spare elektrisitet i hjemmet. LED-lister har i tillegg den positive effekten at de dekorerer dine rom samtidig som du sparer strøm!