Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

LED-list og LED-strip

Filter

41kr
4274kr

Bare vis nyheter

(1)

beslag design

(28)

malmbergs

(1)

sunwind

(1)

Hvit

(17)

Sølv

(7)

Sort

(3)

Gull

(1)

Kun hurtig levering

(1)

Sortere

30 Produkter

Du har sett alle 30 produkter

Kjøp LED-list og LED-strip nå hos oss på bygghjemme.no. Dette er det aller siste innen interiørdesign, og hos oss finner du slike produkter til faste lave priser. Hvorfor er LED-lister så populære, spør du kanskje? Jo, det er fordi de skaper en helt unik atmosfære og hjelper deg med å belyse steder i huset som kanskje kan være vanskelige å belyse på andre måter. For eksempel under kjøkkenbenken, inni skap eller under trappa. Se for deg en trapp der lyset følger alle trappetrinnene. Dette blir til et vakkert dekorelement i stuen eller i gangen. La gjerne fantasien løpe litt løpsk med slike morsomme produkter.

Enkle å montere

Kanskje har du et mørkt rom med få vinduer? Eller en del av et rom som er mindre opplyst? Her kan en lekker LED-strip komme til nytte. De er enkle å montere, siden de kommer med en selvklebende bakside. De kan dessuten klippes opp i akkurat den lengden du trenger. Derfor er de også svært flotte inni skap, om du vil fremheve ditt fineste porselen eller krystallglass. Noen av slike LED-strips har dessuten spesielle finesser, som dimbare eller farger som skifter. Du vil ikke angre om du skaffer deg slike lys, for de er både energisparende og praktiske på samme tid. Ta en titt i huset og se for deg hvor du kan dekorere med slike flotte lys.

Kjøp LED-lysene dine på nett

Billig LED-list og LED-strip er bare noe av det du finner her på bygghjemme.no. Vi er et av Norges største byggevarehus på nett, og kan tilby det meste du trenger innen blant annet belysning. Mange velger å bytte ut alle sine lyspærer med LED-lys for å spare elektrisitet i hjemmet. LED-lister har i tillegg den positive effekten at de dekorerer dine rom samtidig som du sparer strøm!