21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  LED-belysning

  Pris
  185 kr
  185 kr
  549 kr
  549 kr
  Farge
  Varemerker

  LED-list og LED-strip

  Kjøp LED-list og LED-strip nå hos oss på bygghjemme.no. Dette er det aller siste innen interiørdesign, og hos oss finner du slike produkter til faste lave priser. Hvorfor er LED-lister så populære, spør du kanskje? Jo, det er fordi de skaper en helt unik atmosfære og hjelper deg med å belyse steder i huset som kanskje kan være vanskelige å belyse på andre måter. For eksempel under kjøkkenbenken, inni skap eller under trappa. Se for deg en trapp der lyset følger alle trappetrinnene. Dette blir til et vakkert dekorelement i stuen eller i gangen. La gjerne fantasien løpe litt løpsk med slike morsomme produkter.

  Les mer
  Viser 2 av 2 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  logo_beslagdesign_liggande_svart1.jpg
  fr.185 kr
  205 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Gå til produkt
  logo-sunwind.jpg
  356 kr
  375 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Enkle å montere

  Kanskje har du et mørkt rom med få vinduer? Eller en del av et rom som er mindre opplyst? Her kan en lekker LED-strip komme til nytte. De er enkle å montere, siden de kommer med en selvklebende bakside. De kan dessuten klippes opp i akkurat den lengden du trenger. Derfor er de også svært flotte inni skap, om du vil fremheve ditt fineste porselen eller krystallglass. Noen av slike LED-strips har dessuten spesielle finesser, som dimbare eller farger som skifter. Du vil ikke angre om du skaffer deg slike lys, for de er både energisparende og praktiske på samme tid. Ta en titt i huset og se for deg hvor du kan dekorere med slike flotte lys.

  Kjøp LED-lysene dine på nett

  Billig LED-list og LED-strip er bare noe av det du finner her på bygghjemme.no. Vi er et av Norges største byggevarehus på nett, og kan tilby det meste du trenger innen blant annet belysning. Mange velger å bytte ut alle sine lyspærer med LED-lys for å spare elektrisitet i hjemmet. LED-lister har i tillegg den positive effekten at de dekorerer dine rom samtidig som du sparer strøm!